Финалните строителни дейности по пробива Модър-Царевец“ напредват, като от фирмата

...
Финалните строителни дейности по пробива Модър-Царевец“ напредват, като от фирмата
Коментари Харесай

Подготвят за пускане „Модър-Царевец“, отлагат за лятото ремонта на Пещерско шосе

Финалните строителни действия по пробива „ Модър-Царевец “ напредват, като от компанията реализатор оформят последните детайли по него. Асфалтът към този момент е положен от кръстовището с бул. „ Хаджи Димитър “, в това число локалите към ул. „ София “ и цялото продължение по ул. „ Модър “.
Прочетете още
Знаците са сложени, като следва да се постави и маркировката. От „ Драгиев и Ко “ работят по пешеходната част на пробива, както и асансьорите за инвалиди.

Ако няма поврат на времето, то се чака дълго чаканата пътна връзка да отвори в първата седмица на април. Дотогава би трябвало да са завършили и дейностите по ВиК инфраструктурата на кръстовището на ул. „ Солунска “ с ул. „ Царевец “.

След стартирането на пробива и придвижването по правата, ще започват и дейностите по ул. „ Царевец “. Те ще бъдат осъществени по плана на ВиК за Южния обходен колектор, само че той ще бъде изместен в новото платно, където бяха отчуждени парцелите. Едва след неговото стартиране, ще се ремонтира остарялата част на улицата.

Очакваният ремонт на кръстовището на ул. „ Царевец “ с Пещерско шосе пък ще бъде не по-рано от юли-август. Там Община Пловдив и ВиК са намерили вид придвижването да не бъде затваряно напълно, както в началото се предвиждаше.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР