Финалната четворка на Купата на Франция по волейбол за мъже,

...
Финалната четворка на Купата на Франция по волейбол за мъже,
Коментари Харесай

Финалната четворка на Купата на Франция няма да се проведе

Финалната четворка на Купата на Франция по волейбол за мъже, която трябваше да се организира в Тулуза този уикенд, няма да се състои. Френската федерация разгласи анулация на шампионата, който трябваше да означи както края на предишния сезон, по този начин и възобновяването на волейбола след повече от половин година.

Съставите на Тулуза и Пари Волей, част от който е родният национал Светослав Гоцев, се отхвърлиха от полуфиналите, които трябваше да играят надлежно против Поатие и Тур. Това се случи след откриването на случаи на COVID-19 във всеки от двата клуба. Няма да се организира и финалната среща сред Тур и Поатие, която трябваше да се организира при затворени порти, макар че потенциалът на залата в Тулуза към този момент беше понижен до 1000 фенове по-рано.

Вчера от френския първенец Тур оповестиха, че не желаят да играят, тъй като считат, че санитарните условия не им обезпечават задоволително сигурност.

В прес известие президентът на федерацията Ерик Танги изрази възмущението и гнева си от изявлението на Тур, обвинявайки състезателите и треньорите в неналичието на съгласие, асъдействало за увреждането на имиджа на волейбола във Франция.

BGvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР