Финалната четворка на Балканската лига по баскетбол за сезон 2017/2018

...
Финалната четворка на Балканската лига по баскетбол за сезон 2017/2018
Коментари Харесай

Самоков приема Финалната четворка в Балканската лига

Финалната четворка на Балканската лига по баскетбол за сезон 2017/2018 ще се организира в Самоков на 14 и 15 април. Това ще бъде трети Файнъл Фор за Самоков след тези през 2009 и 2013 година.

След края на постоянния сезон при започване на март, лигата изпрати писма и разпоредбите за Финалната четворка на всички четири клуба участници в плейофите, както и на двата към този момент класирани - Рилски състезател и Блокотехна, с молба за поръчка при предпочитание за организация на финалите. Всички клубове имаха краен период до 23 март (петък), с цел да показват своите оферти.

Рилски състезател и Блокотехна бяха клубовете, които имаха двете най-добре показани предложения по какъв начин да одобряват Файнъл Фор и да изпълнят по допустимо най-хубавия метод всички условия и отговорности.

Академик Бултекс 99 и Левски Лукойл изпратиха единствено желанията си посредством писма, с които се очакваше също да пратят своите предложения преди крайния период.

По-рано през днешния ден те пратиха такива, само че те не покриваха всички условия. Семеен кодекс Тирана и КБ Башкими въобще не демонстрираха интерес към домакинство на заключителния минитурнир.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР