Финална церемония по представяне на предприемаческите идеи и награждаване на

...
Финална церемония по представяне на предприемаческите идеи и награждаване на
Коментари Харесай

Наградиха победителите в конкурс за предприемачески идеи

Финална гала по показване на предприемаческите хрумвания и награждаване на участниците в състезанието „ Моята предприемаческа концепция за област Враца “ се организира в Младежки дом. Инициативата е на евродепутата от ЕНП Андрей Новаков, който поздрави участниците.

Гост на събитието бе заместник-кметът Александър Владимиров. „ Чувствам се горделив, че в нашия град има толкоз надарени младежи. Забавлявайте се, продължавайте да бъдете идейни и да вървите напред “, съобщи заместник-кметът Владимиров в приветствието си към участниците и благодари на уредниците на състезанието.

“Моята предприемаческа концепция за област Враца “ цели да насърчи предприемаческия дух измежду младежите в региона. Своите хрумвания показват тимове от Враца, Оряхово, Зверино и Криводол пред жури в състав: Андрей Новаков, Мирослав Петров, Първолета Николова и Мая Милова. Награда за спечелилите е посещаване на Европейския парламент в Брюксел.

Партньори в самодейността са общините Враца, Козлодуй, Бяла Слатина, Оряхово, Мизия, Младежки център и Младежки дом. На събитието участваха още Валя Берчева, кмет на Община Мизия, Лорета Колева,началник на РУО – Враца, шефове на институции и представители на образователни заведения, жители.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР