Финална подготовката за евроизборите кипи в цялата страна. Бюлетините ще

...
Финална подготовката за евроизборите кипи в цялата страна. Бюлетините ще
Коментари Харесай

Кипи финална подготовка за евроизборите

Финална подготовката за евроизборите кипи в цялата страна. Бюлетините ще бъдат доставени до 21 май. Пожарна, полиция и общини ще би трябвало да ревизират всички пространства, в които ще се гласоподава идната неделя.

81 урни към този момент са почистени и в подготвеност да тръгнат към всяка секция в община Монтана. Повредените и счупените са сменени с нови.

" Всеки ден се прави нещо за подготовка за изборите. Сега са обезпечени урните за гласоподаване, кабините за гласоподаване се инсталират в съответните секции, техническите материали, които се дават на секционните комисии се приготвят за систематизиране ", изясни Красимир Иванов от община Монтана.

За всяка комисия би трябвало да има обезпечени принтер и телефон. Седмица преди евровота към този момент се приготвят и канцеларските материали.

" За всяка секция, би трябвало да има писалки пишещи наследник цвят, линия, фенер, кабарчета, моливи, гумички ", сподели Димитрина Миленкова от община Монтана.

В събота чакат единствено бюлетините и изборните описи, които ще бъдат охранявани от полицията.

" В самия избирателен ден може някъде да се наложи да реагираме за което имаме образувани екипи и ще реагираме във всяка една обстановка за всичко ", разясни Красимир Иванов.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР