Финалите на Nitto ATP завършиха, а шампион отново стана третият

...
Финалите на Nitto ATP завършиха, а шампион отново стана третият
Коментари Харесай

Зверев отново спечели финалите на ATP след исторически финал и куп постижения

Финалите на Nitto ATP приключиха, а първенец още веднъж стана третият в света , откакто го стори и през 2018 година. Германецът победи в Торонто втория в международната класация с 2:0 сета (в обособените елементи 6:4, 6:4), а дуелът продължи малко повече от един час.
Саша се трансформира в десетия тенисист, който най-малко два пъти е печелил шампионата, а също така приключва сезона като тенисиста с най-вече титли през годината - 6, задминавайки Новак Джокович и Каспър Рууд, които са с по 5 (Зверев стана и едноличен водач по извоювани мачове за сезона - 59, до момента в който финалистът през днешния ден Медведев остана с 58).

Германецът впечатли и с обстоятелството, че победи поредно международните номер 1 и 2 след груповата фаза на шампионата и в действителност по този начин се трансформира в едвам четвъртия, който е успявал да го стори.
В днешния край Александър Зверев не остави подозрения по отношение на това кой е по-класният тенисист. Той не пусна самодейността през целия дуел, вкарваше първи сервис, имаше задоволително стабилен бекхенд, а форхендът му бе на висота.
Медведев опитваше да промени развоя с излизания на мрежата, къси и други способи, само че просто не му се получаваше. Показателно е, че той имаше единствено един уинър за цялата първа част от конфликта. Най-обобщено казано - Зверев имаше ден и всичко му се получаваше, до момента в който Медведев бе на противоположния полюс.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР