Финалистът в турнира Лига Европа – Рома, се интересува от

...
Финалистът в турнира Лига Европа – Рома, се интересува от
Коментари Харесай

Рома си набеляза Тилеманс, прати оферта и за искан от ПСЖ защитник на Айнтрахт

Финалистът в шампионата Лига Европа – Рома, се интересува от опцията да притегли полузащитника на Лестър Сити - Юри Тилеманс, през лятото. Gazzetta dello Sport оповестява, че „ вълците “ поглежда към белгиеца, който може да дойде като свободен сътрудник на „ Олимпико “, откакто договорът му с „ лисиците “ изтича след края на сезона и той ще напусне.

В същото време изданието прибавя, че „ джалоросите “ към този момент са си обезпечили услугите на халфа на Олимпик Лион - Усем Ауар, а също по този начин те също напредват по прехвърлянето си за бранителя Еван Ндика от Айнтрахт Франкфурт, от който също се интересува френският първенец Пари Сен Жермен.

Тилеманс също е игра, който треньорът на Рома - Жозе Моуриньо, се интересува. Съобщава се, неговата заплата няма да бъде проблем за столичани. Белгиецът печели по 3 милиона евро на сезон. „ Вълците “ са уверени, че могат да победят конкуренцията за неговия автограф, в това число Ювентус. Засега обаче „ джалоросите “ не желаят да влизат в трансферни борби с други клубове.

Що се отнася до Ндика, Рома към този момент е изплатил своето предложение за петгодишен контракт, само че французинът чака да разбере какви ще бъдат оферти на другите клубове, които се интересуват от него. Отново обаче, „ вълците “ ще се отдръпват от конкуренцията за бранителя, в случай че се стигне до наддаване с други тимове.

Aouar c’è, ora N’Dicka e Tielemans: per la Roma è già
— La Gazzetta dello Sport (@Gazzetta_it)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР