Финалистът от миналия сезон в НБА Кливланд продължава с неубедителните

...
Финалистът от миналия сезон в НБА Кливланд продължава с неубедителните
Коментари Харесай

Кливланд загуби и от Атланта

Финалистът от предишния сезон в НБА Кливланд продължава с неубедителните изяви, откакто отстъпи със 115:117 на Атланта вкъщи в " Куикън Лоунс Арина ". За Кавалиърс това бе шеста загуба в девет мача, като тя идва против извънредно променлив тим на Хоукс, който имаше баланс 1-8 преди изненадващия си успех нощес.

Атланта бе напред в резултата през съвсем цялото време, като най-голямата разлика в интерес на гостите от щата Джорджия бе 16 точки. Финален взлом на Кливланд, изразен в добра отбрана и няколко сполучливи стрелби от отдалеченост в последните три минути ги приближи единствено на две точки от противника, само че до поврат не се стигна. ЛеБрон Джеймс нападна коша на противника и отклони топката към намиращия се на тройката Ченинг Фрай, който обаче пропусна. При добавката Дуейн Уейд също пропусна и по този начин Кливланд не съумя да прати мача даже в продължение.

Денис Шрьодер бе най-хубав за Атланта с 28 точки и 9 асистенции, а по 17 точки за триумфа прибавиха Ториън Принс и Люк Бабит.

За Кливланд ЛеБрон приключи с 26 точки и 13 асистенции, а Дуейн Уейд си напомни положителните остарели дни с 25 точки и 13 битки. Кайл Корвър добави 23 точки за домакините.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР