Финалът за Суперкупата на Италия за втора поредна година ще

...
Финалът за Суперкупата на Италия за втора поредна година ще
Коментари Харесай

Суперкупата на Италия отново ще се играе в Саудитска Арабия

Финалът за Суперкупата на Италия за втора поредна година ще се играе в Саудитска Арабия. Това разгласи изпълнителният шеф на Серия “А” Луиджи Де Сиерво. Подобно решение е много изненадващо, защото миналогодишния край сред Ювентус и Милан бе придружен от редица митинги поради политическата и филантропичната обстановка в Саудитска Арабия.

“Имаме контракт за три издания на Суперкупата и едно към този момент се организира в Джеда. Ние ще уважим този контракт. Не желаеме да влизаме в спор със Саудитска Арабия и мачът може да бъде изместен, единствено в случай че има категорично гледище и от двата клуба, които ще вземат участие в него.”, разгласи Де Сиерво.

Друг проблем със Саудитска Арабия е обвързван с киберпрестъпленията и по-конкретно с противозаконното лъчение на мачове от платени канали.

“Имаме много терзания и би трябвало да разбираем на хората, че сходно държание е престъпно. Опитваме се да работим с каналите, които разрешават сходно лъчение и почитателите в Европа да търсят този незаконен метод за гледане на мачове”, добави босът.

Тази година на финала за Суперкупата на Италия ще се изправят първенецът Ювентус и носителят на Купата на Италия Лацио.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР