Финалът за Купата на Румъния ще се играе на стадиона

...
Финалът за Купата на Румъния ще се играе на стадиона
Коментари Харесай

Финалът за Купата на Румъния беше преместен от Крайова в Плоещ

Финалът за Купата на Румъния ще се играе на стадиона в Плоещ, а не както беше авансово планувано за Крайова. Решението на локалната федерация по футбол е подбудено от желанието двата отбора-финалисти да пътуват по-малки дистанции, с цел да не подготвят към болест с ковид поради увеличените случаи в страната в последните седмици.

Плоещ се намира единствено на 56 км северно от Букурещ, до момента в който Крайова е на 230 км на северозапад от столицата на страната. Реваншите са на следващия ден, а финалната борба на стадион " Илие Оана " е планувана за 22-и този месец.  Бивш футболист на Лудогорец поведе ФКСБ към погром против безконечния противник (видео)
Със сигурност единият от финалистите ще пътува от Букурещ, защото първата полуфинална двойка опълчва ФКСБ (бивш Стяуа) и Динамо (Букурещ) след 3:0 в първата среща. В другата полуфинална борба са Сепси и Политехника (Яш), като намиращият се на 140 км от Букурещ тим на Сепси победи с 5:1 в първия мач.

" Нашето предпочитание беше предадено на полуфиналистите. Искаме да ограничим контактите, а късото разстояние е вид, се споделя в мнение на федерацията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР