Финалът в тройния скок при юношите под 18 години на

...
Финалът в тройния скок при юношите под 18 години на
Коментари Харесай

Васил Русенов: Ще преследвам личен резултат тази година

Финалът в тройния скок при юношите под 18 години на Европейското състезание по лека атлетика в Йерусалим през предходната година се трансформира в български, откакто двамата ни представители откриха място на почетната стълбичка. Лъчезар Вълчев стана първенец, а Васил Русенов се окичи с бронзовото отличие. Това му отреди и десето място в анкетата на списание “Атлетика ” за Атлет на България за 2022 година

В особено изявление за Sportal.bg Васил Русенов приказва за достиженията си през миналата година и за задачите си през 2023 година: “Изпращам 2022 година единствено с позитивни страсти, доста сме удовлетворени от тази година. Научихме доста от нея. Рано е да кажа какви са задачите ми през 2023 година, защото даже още не съм разкрил сезона, само че са ориентирани към лятото и Европейското състезание под 20 години. Надявам се просто да няма травми, тъй като това е най-важното.

Вярвам, че конкуренцията в България ще е мощна и ще останем отсега нататък като мъже и ще се развиваме по-добре. Със сигурност гоним персонален резултат, упражняваме крепко и ще забележим ”, сподели Русенов пред Sportal.bg .

Цялото изявление с Васил Русенов може да намерите във видеото.

Снимки: Start-photo.bg 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР