Финалът на Sofia Fashion Week fall/winter 2018 предизвика същински фурор

...
Финалът на Sofia Fashion Week fall/winter 2018 предизвика същински фурор
Коментари Харесай

Николета Лозанова с луксозна колекция бельо закри Sofia Fashion Week AW 2018

Финалът на Sofia Fashion Week fall/winter 2018 провокира истински възторг и надмина упованията на публиката и участниците в своята последна вечер. Най-добрите коафьори освен от България, само че и от Страната на изгряващото Слънце, размахаха ножици и гребени в шоу, което е невиждано до в този момент по формата си.

Вечерта, с изключение на отдадена на огромните сектора, показа и дефилета на дрехи, измежду които за пръв път сбирката на долни дрехи на една от най-горещите “Мис Плеймейт ” за всички времена – Николета Лозанова.

Настроението на публиката ескалира още при започване на вечерта от извънредното акробатично шоу, показано от балета на най-популярния нощен клуб Megami.
 01-5  02-3  03-3  05-2  08-2  13-9  12-10  11-8  10-7  09-2  14-6  15-4  16-4  17-5  18-4  19-5  20-4  21-4  22-4  23-2  29-1  27-2  26-1  25-2  24-3  30-1  31-1  06-2  04-3  07-2
За своята неповторима визия Боряна Баташова бе избрала величествена черна рокля от Stoyan Radichev, а елегантният й сътрудник Тео Тодоров бе в костюм от последната сбирка на DESIZO MONNI. Двойката водещи приветства гостите и дадоха начало на огромния край на Sofia Fashion Week fall/winter 2018 в препълнената от фенове зала.

Колекцията Mystic нa Стоян Радичев бе първата, на която публиката се наслаждения. Според дизайнера, дамата е загадъчна, екзотична и спорна в природата си, а с цел да опише най-добре неопитомената женска натура, той по най-изящен метод е присъединил пера, камъни и ловко наблягане на формите в своята сбирка. Елегантният черен цвят преобладаваше в показаните рокли, които правеха дамите същински кралици на вечерта.

Мъжкото наличие на сцената на най-престижния фешън конгрес бе мощно и изрично декларирано с ревюто на фешън къща Aggressor на дизайнерката Марияна Папаличева. Вдъхновена от арабската екзотика, сбирката прикова вниманието освен на нежната половина от публиката. Загадъчни арабски принцове, в костюми от елегантни материи, дефилираха на подиума под звуците на екзотична музика в жанр “1001 нощи ”.

За най-важните моменти в живота на всяка дама – от сватбата до всяко едно публично събитие, дизайнерката Поля Кинова показа неповторимите напълно handmade couture рокли на своя одобрен фешън бранд PALOMA FASHION.

Едно от най-популярните лица в България – Николета Лозанова, направи и своя съблазнителен дизайнерски дебют в седмото издание на Sofia Fashion Week. Самата тя споделя, че тръпката от това да си модел на сцената и това да бъдеш дизайнерът, основал творбата си, е в хиляди пъти по-силна и прочувствена. Моделите на първокласното долни дрехи на NL.for.you, които бяха презентирани пред публиката, дадоха сигурна поръчка за нов сполучлив и издирван артикул.

Поантата на вечерта беше мега спектакълът, квалифициран от топ коафьори. Christian of Roma още веднъж изненада и очарова присъстващите със своя театър 8 wonders Prêt- À- Porterи специфична сбирка рокли от Bridal Fashion

Виртуозът италианец – Северио Палма, плени публиката с магичното си шоу, в което пет носителки на купата Мис България – Габриела Василева, Габриела Кирова, Магдалена Георгиева, Йовита Георгиева и Теодора Мудева, претърпяха магична и красива промяна от неповторимия експерт.

Фризьорът на първата дама в страната – Любен Николов, размаха ножици и сътвори модели с продуктите на MiAmante, в зрелищно шоу, въодушевено от лейди Гага и показано до в този момент само в Лас Вегас.

Топ коафьорите Владимир Атанасов и Асен Наблатанов водиха публиката в света на “Героите от улуцата ”, а изненадата в извънредното им шоу бе появяването на фолк звездата Галин.

Момичетата на Биляна Йотовска този път бяха изкусителки в жанр Moulin Rouge. Те се довериха на българката, спечелила бронз в едни най-престижните награди за коафьорство в Америка “Война на косите ” – Цветелина Михайлова.

Неповторимото шоу от Code beauty hair salon беше едно от най-атрактивните, по концепция на Борислав Сапунджиев – Урсула и екипа на салона Бисер, Лена, Марина. Моделите, част от коите клиенти на салона, заблестяха на сцената с общителното подпомагане на Goto dimanonds, Берна мода и Ванита, а с цел да приключи провокативните визии на моделите, Георги Русев се бе покрижил за техния грим. Всеки може да се допре до това чудо в Code beauty hair salon hotel Marinela Sofia.

Огнян Филипов от L’Anza България показва изящна хореография благодарение на балет “Фънки Мънкис ”, а филмът “Широко затворени очи ” въодушеви топ коафьорът Емилия Балталиева, да показа шоуто си, отдадено на безконечната тематика за мъжете и дамите.

От другия завършек на света, японските топ коафьори – Хидеказу Хаяши и Кен Ян, показаха авангардно шоу с прически за българската марка професиалани бои за коса Kadiffe.
Хидеказу Хаяши е част от екипа на Sebastian Professional Азия. Близо 35 години на сцената Хаяши основава трендове в международната мода за прически.Колегата му от Sebastian Professional Кен Янг спомогна шоуто на двамата японци, като истински “самураи ” храбро да наложат от най-хубавото от себе си. За своето участите те получиха специфичен привет от културното аташе на Япония в България -г-жа Мисаки Нишимура.

Гала вечерта от изданието на Sofia Fashion Week fall/winter 2018 притегли българския хайлаф за следващ път. За да поддържат вълнуващия дебют на Николета Лозанова, в публиката бяха нейната половинка футболистът Ники Михайлов и дъщеричката й Никол. Маги Желязкова-Сидерова – с изключение на един от най-успешните ни модели, този път беше и в ново амплоа на кореспондент от “На кафе ”. Сексологът и колоритна персона Наталия Кобилкина също почете събитието, лорд Евгени Минчев, Мис Вселена България – Венета Кръстева, сестрата на лицето на стилния конгрес Божидара Бакалова, Асдис Ран, Меги Савова, Цвети Разложка и още доста други персони от родния хайлайф.

След цялата палитра от страсти, която остави Sofia Fashion Week fall/winter 2018, гостите бяха поканени да отбележат края на стилното събитие на годината на грандизоно “афтър празненство ” в клуб MEGAMI на hotel Marinela Sofia. Достоен свършек на седмица, отдадена на модата и изкуството, бе особено квалифицираната стратегия в стила на австрийския “Sezession ” още така наречен “Art nouveau ”.

Sofia Fashion Week fall/winter 2018 бе повече от фешън събитие и блестящо шоу – българската седмица на модата бе обръщение на положителния усет и това, че освен в приказките, само че и в действителността хубостта побеждава.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР