Финалът на проекта Моята мечтана сватба, ще бъде в петък

...
Финалът на проекта Моята мечтана сватба, ще бъде в петък
Коментари Харесай

Жени Калканджиева сюрпризира три двойки младоженци

Финалът на плана " Моята мечтана женитба ", ще бъде в петък по NOVA. Три са двойките, които ще кажат своето заветно " Да " пред погледа на цяла България, а екипът на " На кафе " ще бъде част от най-щастливия им ден.

В продължение на три месеца феновете станаха очевидци на всички безредици на бъдещите младоженци в подготовката на техните сватби - от изборa на тематика за тържеството, през най-подходящите тоалети до декорацията, халките и тортите.

За първи път в ефира три същински сватбени церемонии ще се състоят пред очите на орисниците Гала и Зейнеб, и всички телевизионни очевидци.

 Снимка 305719

А трима от репортерите на " На кафе " ще създадат феновете пред екрана съпричастни с тематичните празненства на младоженците - " Приказната атмосфера " на Васко и Деси, " Горския разкош " на Антон и Деси и сватбата " На морския бряг " с Роси и Еди.

 Снимка 305720

Екипът на предаването, дружно със сватбените организации и менторите Жени Калканджиева, Ирен Кривошиева, Ваня и Жени Джаферович, са подготвили невероятни изненади и няколко провокации за младоженците, с цел да създадат този момент от живота им паметен.

Ретро коли, гайди, пясъчни церемонии и прочувствени моменти чакат феновете във финала на риалити плана " Моята мечтана женитба ".

 Снимка 305721

сн. пиар
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР