Финалът на хитовия сериал Игра на тронове“ бил ясен на

...
Финалът на хитовия сериал Игра на тронове“ бил ясен на
Коментари Харесай

Финалът на „Игра на тронове“ бил ясен още преди пет години

Финалът на хитовия сериал „ Игра на тронове “ бил явен на основателите още преди пет години, разкриха те в изявление за Entertainment Weekly. След дни стартира последният сезон на сагата.

Продуцентите и сценаристи Дейвид Бениоф и Даниъл Брет Уайс – виновни романите на Джордж Р. Р. Мартин да се появят и на телевизионния екран – показаха, че още преди пет години са знаели по какъв метод ще приключи сериала.

„ Искаме хората да го харесат. Това значи доста за нас “, разкриха двамата, решили да създадат сериал по книгите от епичната фентъзи поредност „ Песен за огън и лед “.

Двамата изпълнителни продуценти споделят, че с времето е станало все по-трудно и по-трудно да пазят елементи от сюжета в загадка. Последният осми сезон ще е от шест епизода. Сезонът стартира на 14 април и ще завърши на 19 май. В края на предишния сезон белите бродници унищожиха вала и ще се изправят в героичен конфликт против обединените армии на Старк, Ланистър и другите родове.

 



 

fakti.bg

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР