Финалът на Евровизия започна, а България е със стартов номер

...
Финалът на Евровизия започна, а България е със стартов номер
Коментари Харесай

Кои са Equinox - нашите представители на Евровизия

Финалът на Евровизия стартира, а България е със стартов номер 18.

Как да гласуваме за нашите представители, "Equinox "?

Вотът стартира след привършване на спортната стратегия. Не можем да гласуваме за групата от територията на България, само че всички наши сънародници, които живеят в 42 страни, участващи в "Евровизия " могат да изпратят SMS на номера, посочен от малкия екран в съответната страна.

А в галерията ни можете да видите кои са "Equinox ".

ВИЖТЕ БЪЛГАРСКИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ЕВРОВИЗИЯ 2018 - СНИМКИ
 Евровизия Евровизия
"Equinox " (от англ. "равноденствие ") е група, образувана особено за състезанието "Евровизия ". В нея има опитни музиканти, които са участници и спечелили в разнообразни телевизионни формати за търсене на гении. Тяхната ария "Bones " е мрачно-лиричен поп, който беше признат доста добре от потребителите в обществените мрежи.

Тази вечер в конкуренцията ще се включат още Украйна, Испания, Словения, Литва, Австрия, Естония, Норвегия. Страната хазаин Португалия е със стартов номер 8. Във финала следват Англия, Сърбия, Германия, Албания, Франция, Чехия, Дания, Австралия, Финландия, Молдова, Швеция, Унгария, Израел, Холандия, Ирландия и Кипър. Последното осъществяване под номер 26 е на Италия.

За любимци са посочени представителите на Кипър - Елени Фурейра с "Fuego " и Израел, Нета Барзилай с феминисткото обръщение в песента "Toy ".

Междувременно, потребителите в интернет видяха приликата на кипърската ария с тази на Поли Генова от 2016 година "If Love Was a Crime ", с която нашата представителка зае влиятелното четвърто място.

През 2017 година Кристиян Костов завоюва най-високото ни класиране в състезанието, като се изкачи до второто място с "Beautiful Mess ".

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР