Финал преди финала, полуфинал в тежка категория, сблъсък на нападения...

...
Финал преди финала, полуфинал в тежка категория, сблъсък на нападения...
Коментари Харесай

НА ЖИВО: "Барселона" - "Ливърпул"



Финал преди финала, полуфинал в тежка категория, конфликт на набези... това са единствено част от определенията за идния мач сред " Барселона " и " Ливърпул " в Шампионската лига.

Тази вечер двата отбора се изправят един против различен на " Камп Ноу " в първа среща от полуфиналите в шампионата, която можете да гледате по bTV Action. Реваншът е след седмица на " Анфийлд ".

Двата тима са стъпвали на европейския връх по пет пъти. Каталунците са на първи полуфинал от четири години насам, а мърсисайдци са финалисти от предишния сезон.

Намират се в разнообразни позиции в шампионатите си - " Барселона " към този момент завоюва шампионската купа в Ла Лига, до момента в който " Ливърпул " продължава ожесточената борба с " Манчестър Сити " за върха в Англия.

В четирите си гостувания на " Камп Ноу " активът на мърсисайдци е две победи и две равенства. " Барселона " е спечелил последните си две гостувания на " Анфийлд ", а мениджърът на англичаните Юрген Клоп за първи път ще се изправи против " блаугранас ".

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР