Философията на Конституцията беше направена така, че трите партии ГЕРБ-СДС,

...
Философията на Конституцията беше направена така, че трите партии ГЕРБ-СДС,
Коментари Харесай

Борисов: Ако назначат Митов, ще кажа, че ГЕРБ носи отговорност за външната политика

Философията на Конституцията беше направена по този начин, че трите партии ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи да носят отговорност, откакто се реалокира тежестта за избора на служебното държавно управление. Нека бъдат общителни сътрудниците да не се махат толкоз елементарно и да споделят, че нямат отговорност към това, което сътворихме. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание.

„ В първите дни на Конституцията бях там, когато за правосъден министър Пеевски предложи Христо Иванов. Той отхвърли и Пеевски предложи Славов. Какви са причините - не знам. Оттам нататък сътворихме това, което приехме ”, сподели Борисов. „ От Движение за права и свободи и тогава, и в този момент не са взели участие и не са имали зам.-министри. Призовавам трите партии да бъдем на висотата на сътвореното ”, добави водачът на ГЕРБ. Парламентът носи отговорност за това държавно управление, акцентира той.

„ За защитата ГЕРБ носи отговорност, тъй като Запрянов е наш кадър. За всичко друго не носим отговорност ”, уточни Борисов. Той добави, че съвестта му е чиста. „ Ако назначат Даниел Митов, ще кажа ГЕРБ носи отговорност за външната политика ”, акцентира Борисов. Той сподели, че поддържа положителни връзки с Кирил Вътев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР