Филмовата индустрия е извор на вечни цитати, които превъзхождат времето

...
Филмовата индустрия е извор на вечни цитати, които превъзхождат времето
Коментари Харесай

Най-известните и емблематични фрази от филми

Филмовата промишленост е извор на безконечни цитати, които превъзхождат времето и са незабравими. Те оставят непрекъсващ отпечатък в съзнанието на феновете. Тези изречения са повече от просто разговори - те са културни знаци, които отразяват смисъла, страстта и наличието на филмовото произведение.

В тази публикация ще се отправим на вълнуващо странствуване през кино промишлеността, с цел да разкрием някои от най-известните и емблематични изречения, които остават в мозъка и сърцето ни.
" Животът наподобява на кутия шоколадови бонбони – в никакъв случай не знаеш какво има вътре. "  - " Форест Гъмп " ; " Цветето, което цъфти и в неволя, е най-рядкото и красиво от всички. "  - " Мулан " ; " Матрицата е на всички места към нас. Това е светът, който е изложен пред очите ти, с цел да те заслепи за истината. Че си плебей, роден в окови. В затвор, който не можеш да докоснеш. "  - " Матрицата " ; " Кой е по-глупав - простакът или този, който го следва? " - " Междузвездни войни " ; " Не позволявай на никого да те кара да се чувстваш по този начин, като че ли не заслужаваш това, което искаш. "  - " 10 неща, които ненавиждам в теб " ; " Великите мъже не се раждат, те се трансформират в такива. "  - " Кръстникът " ; " Смъртта се усмихва на всички нас. Човек единствено може да ѝ отвърне с усмивка. " - " Гладиатор " ; " Само в случай че си в мир със себе си, ще намериш същинска връзка с другите. " - " Преди изгрев слънце " ; " След известно време ще се научиш да игнорираш хора, които приказват зад тила ти, и ще вярваш в себе си. " - " Шрек " ; " Не би трябвало да се опитваме да угодим на всеки, тъй като това е невероятно. Трябва да вършим това, което ни кара да се усещаме комфортно и прелестно "  - " Алиса в страната на чудесата " ; " Животът се движи много бързо. Ако понякога не спирате и не се оглеждате, може да го пропуснете. " - " Почивният ден на Ферис Бюлер " ; " Всеки умира, само че не всеки живее. " - " Смело сърце " ; " Не, сред любовта и омразата няма една крачка. Всъщност сред тях се издига Великата китайска стена и на всеки двайсет стъпки стоят пазачи с оръжие в ръце. " - " Доктор Хаус " ; " Понякога хората, за които никой няма високи упования, реализират неща, които никой не може да си показа. " - " Игра на кодове " ; " Човек се нуждае да е влюбен. В нещо или в някого. Иначе не е забавно да се живее. " - " Ще доживеем до понеделник " ; " Никой не може да ни удари по-силно от самия живот, само че не е значимо какъв брой мощно можете да удряте. Важно е какъв брой мощен удар можете да понесете и да продължите напред. В това се показва успеха. " - " Роки " ; " Няма по-хубава обич от тази, която разсънва душата и те кара да искаш още, която възпламенява пламък в сърцата и успокоява мозъците. " - " Тетрадката " ; " Смъртта не може да спре същинската обич. Всичко, което може да направи, е да я отсрочи за известно време. " - " Принцесата младоженка " ; " Виж слънцето. Знаеш ли за какво е толкоз прелестно? Защото ще залезе. " - " Дванадесет маймуни " ; " Нека силата бъде с теб! " - " Междузвездни Войни " ; " Истинският другар постоянно ще ти каже истината в лицето. Дори и най-горчивата – тази, която сами не сме подготвени да си признаем. " - " Отчаяни съпруги " ; " Ако отговорите ми те плашат, стой да ми задаваш страшни въпроси. " - " Криминале ".

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР