Филмовата академия се отказа от наградата „Оскар” за най-популярен филм

...
Филмовата академия се отказа от наградата „Оскар” за най-популярен филм
Коментари Харесай

Филмовата академия се отказа от Оскара за популярен филм… засега

Филмовата академия се отхвърли от премията „ Оскар” за най-популярен филм на годината най-малко към този момент, оповестиха през вчерашния ден от борда на шефовете.

Новата категория беше въведена при започване на август за да се увеличи рейтинга на премиите, който с всяка година става все по-нисък. Филмовата академия постоянно е била обект на рецензия, че не позволява до премиите огромни блокбастъри в киното.

„ Филмовата академия осъзнава, че въвеждането на нова категория по средата на годината основава компликации за филмите, които към този момент са били минали по кината”, написа в формалното известие.

От борда на шефовете акцентират, че им е нужно време да обсъдят в допълнение въвеждането на категорията и да създадат изследване измежду феновете.

Оскарът за известен филм беше посрещнат със смесени усеща. Докато по-голямата част от публиката реагира положително на новината, то киноиндустрията остана разочарована.

Актьорът Роб Лоу да вземем за пример написа в „ Туитър”: Филмовият бизнес умря с оповестяването на „ известния Оскар”.

„ Въвеждането на нова категория несъмнено провокира полемика измежду нашите членове. През последните години сме правили доста промени и ще продължим да развиваме Оскарите”, разяснява изпълнителният шеф на Филмовата академия Доун Хъдсън.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР