Филмов продуцент разказва как животът му е бил унищожен, след

...
Филмов продуцент разказва как животът му е бил унищожен, след
Коментари Харесай

Потресаваща история от Шотландия! Пияна банкерка насили продуцент и той реши да сложи край на живота си

Филмов продуцент споделя по какъв начин животът му е бил погубен, откакто пияна банкерка го насилила да прави обич с нея на домашно празненство в Глазгоу, Шотландия. Франк Макгауан споделя, че е бил докаран до прага на самоубийство и страдал от посттравматично стресово разстройство, дължащо се на ужасяващата офанзива на Черил Котрел, написа в. " Мирър ", предава " Блиц ".

``
реклама

" Все още се усещам празен, обезсърчителен и смутен. Чувствах се като единственият човек на света, който претърпява следствията от това непоносимо принуждение ", споделя номинираният от Бафта кино продуцент и прибавя: " Тя беше доста мощна и беше ясно, че е пила ". " Тя разбра, че съм гей и направи няколко смущаващи коментара. Притесних се от това, което тя сподели. Никога не бях чувал толкоз неприлични неща. Влязох в кухнята, с цел да взема чаша вода и тя ме последва. Тя зададе няколко бързи въпроса за колегата ми и ме попита дали ще дремя с нея. Просто желаех да се махне и я помолих да се отдръпна. Тя се ядоса. Нещо падна от масата и се наведох, с цел да го подвигна. Тогава тя се нахвърли върху мен и ме стисна. Просто не спираше и трябваше да употребявам всичките си сили, с цел да я изтръгна от мен ", споделя Франк. Продуцентът прибавя: " Не можех да допускам какво се случва. Това беше грубо и мъчително нахлуване. Кървях и се усещах като изнасилен от тази ужасна жена ".  

Франк стартира дълга и мъчителна правосъдна борба, с цел да получи правдивост. Черил отхвърли да го е атакувала, само че през август тя бе оповестена за отговорна за полово принуждение след правосъден развой. Тя беше сложена в регистъра на половите нарушители и наказана на 120 часа общественополезен труд. Според Франк обаче наказването не подхожда на закононарушението.   " Наказанието беше неуместно. Казаха ми, че, в случай че човек е направил това на жена, присъдата ще бъде пет години затвор. Ще би трябвало да пребивавам с това, което тя направи, до края на живота ми.   След случая взаимоотношенията сред Франк и колегата му се разпаднали. Той стартира да страда от ретроспекции и тежки офанзиви на суматоха. 

" Нещата бяха толкоз неприятни, аз се пробвах да се самоубия. За благополучие един непосредствен другар ме спря в последната минута, само че в никакъв случай няма да преодолея това, което ми се случи. Все още не знам за какво се случил, само че изцяло промени живота ми. Не желаех да се случи. Помолих я да ме остави на мира. Най-лошата част беше, че тя си намерения, че е занимателно и не сподели признаци на разкайване. Тя ме насили срещу волята ми ", споделя мъжът и прибавя, че се надява, че тя най-накрая ще поеме отговорност за това, което е направила. Изнасилването е дефинирано в Закона за половите закононарушения в Шотландия от 2009 година като навлизане на пениса без единодушие. Поради това дамите не могат да бъдат съдени за обезчестяване в Шотландия. Ако мъж изнасили жена, може да се стигне и до пожизнен затвор.
 

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР