Филмите за знаменития агент Джеймс Бонд не са просто успешна

...
Филмите за знаменития агент Джеймс Бонд не са просто успешна
Коментари Харесай

„Смъртта може да почака“ - българското заглавие на 25-ия филм за Джеймс Бонд

Филмите за популярния сътрудник Джеймс Бонд не са просто сполучлива поредност, а същински феномен.

Именно това е и повода забавянето и разтърсванията в снимачния развой на 25-ия филм да породят безпределно любознание и неспокойствие.

Е, стартът на снимачния развой бе даден, тъй че с голям възторг можем да споделим – новият филм, отдаден на най-известния разузнавач в света, е с българско заглавие „ Смъртта може да изчака “ (оригиналното заглавие е No Time to Die) и ще е в кината у нас от 10 април 2020 година.

В ролята на именития сътрудник 007 за пети следващ път влиза Даниел Крейг, който показва изключителна класа и като че ли се трансформира в безусловно въплъщение на визиите на феновете за това по какъв начин в действителност би трябвало да наподобява един професионален и несломим разузнавач.

В „ Смъртта може да изчака “ присъединяване взимат и още забележителни артисти, познати ни от предходните заглавия за паметния сътрудник, както и такива, които за пръв път се включват в популярния франчайз.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от James Bond 007 (@007) на Окт 5, 2019 в 12:59 PDT

Сред тях са Рами Малек, който има виновната задача да се превъплъти в ролята на злодея, Ралф Файнс, който се завръща в ролята на М, Леа Сиду, Бен Уишоу, Наоми Харис, Били Магнусен, Ана де Армас, Рори Киниър и други.

Последната снимачна локация на „ Смъртта може да изчака “ беше Матера, Италия, където специфична фотосесия имаха Даниел Крейг, Леа Сиду и режисьорът на продукцията Кари Фукунага.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от James Bond 007 (@007) на Сеп 9, 2019 в 12:08 PDT

Лондон и Ямайка също бяха част от снимачните местоположения на кино лентата, а самият принц Чарлз посети продукцията „ на терен “ в края на месец юни.

Добре познатият на всички почитатели формален ден на Бонд, прочут като Global Bond Day, бе маркиран на 5 октомври за осми следващ път с тематични събития по целия свят, кулминационната точка на които беше първата публична визия на „ Смъртта може да изчака “.

В „ Смъртта може да изчака “ Джеймс Бонд към този момент не е на дейна работа и се любува на нехаен живот в Ямайка, само че спокойствието му е нарушено от нова задача, поверена от Централно разузнавателно управление на САЩ.

Той би трябвало да тръгне по следите на тайнствен изверг, който държи в ръцете си рискова нова технология.

Как тъкмо ще се разгърне историята този път и има ли невъзможни неща за сътрудник 007? Вече нямаме никакво самообладание да разберем, само че най-малко знаем тъкмо по кое време! Смъртта може да изчака влиза в кината на 10 април 2020 година.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР