Филмите Опенхаймер и Барби бяха пуснати в един и същи

...
Филмите Опенхаймер и Барби бяха пуснати в един и същи
Коментари Харесай

Най-трогателната СНИМКА на Оскарите: Райън Гослинг и Марго Роби се държат за ръце

Филмите " Опенхаймер " и " Барби " бяха пуснати в един и същи ден и даже породиха подобен занимателен поп феномен като " Барбенхаймер ", когато киноманите участваха първо на една премиера, а по-късно на втората. И тогава съпоставиха усещанията си, макар че е невероятно да се съпостави биографична драма за основателя на нуклеарна бомба и кукла Барби. 

Но на церемонията по връчването на Оскар Кристофър Нолан и неговото създание се оказа успех.  " Барби " получи единствено една премия - за песента " What Was I Created For? " на Били Айлиш и нейния брат Финеас. Вниманието обаче беше ориентирано към актьорите от Барби. И изключително на Райън Гослинг, който играе Кен. Оказа се, че на церемонията артистът, номиниран за поддържаща роля, прочувствено се държеше за ръка с колежката си Марго Роби, която седеше зад него. 

Гослинг и Роби обаче на няколко пъти си размениха местата. Гослинг също смени няколко тоалета. Той се появи на аления килим в компанията на фамилията си: сестра си Манди, майка си Дона и татко си Валерио. Смешно е, само че по-рано Гослинг и дългогодишната му партньорка Ева Мендес ненадейно признаха, че в никакъв случай не излизат дружно на аления килим, написа People. Последният път, когато излизаха дружно, беше през 2012 година

Феновете се надяваха, че ще участват на Оскарите дружно, само че Мендес отхвърли това съмнение.

" Това е хубаво, благодаря. Но ние не вършим такива неща дружно ", написа тя в отговор на мненията на почитателите.

След това Гослинг блесна в черен костюм на Gucci с фина железна гарнитура, черна риза и яркорозови чорапи.

За неговото въодушевено от Мерилин Монро изпълнение на " I`m Just Ken  " той облече розов костюм с кристали и пя дружно с именития китарист Слаш.
 Райън Гослинг, Слаш Райън Гослинг и Слаш Снимка: Getty Images
И той пя дружно с сътрудниците си, слизайки в залата и минавайки по първия ред, който беше окупиран от Грета Геруиг, Америка Ферера и Марго Роби.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР