Филмите на Marvel Studios за Отмъстителите бяха безспорен хит до

...
Филмите на Marvel Studios за Отмъстителите бяха безспорен хит до
Коментари Харесай

Marvel обмисля да върне Робърт Дауни Джуниър, Крис Еванс и Скарлет Йохансон

Филмите на Marvel Studios за Отмъстителите бяха неоспорим шлагер до края на третата си фаза. Оттогава обаче нещата се закучиха.

Той беше продаден на търга в Далас в щата Тексас

Някои от телевизионните сериали са шлагер, а други не. Някои от филмите им, като тези за Тор и Човекът-мравка, не съумяват да привлекат вниманието на феновете.

В момента Marvel Studios не са в добра кондиция, а когато нещата не вървят сме склонни да погледнем обратно към това, което е вършело работа и да опитаме още веднъж.

Актрисата се завръща в киновселената на " Марвел "

В светлината на общественото самопризнание на шефа на Disney Боб Айгър за минусите, свързани с телевизионно наличие на Marvel, управлението на Marvel Studios обмисля някои фрапантни дейности, съобщи Variety.

Според източници са се провели полемики по отношение на евентуално събиране на първите шест Отмъстители за нов филм.

Този упорит план ще включва завръщането на Робърт Дауни Джуниър в ролята на Железния човек и Скарлет Йохансон в ролята на Черната вдовица. Двамата умряха в „ Отмъстителите: Краят “.

Всичко по-късно ще е нов старт, сподели президентът на студиото Кевин Файги

Не за първи път герои на Marvel ще възкръснат. В най-новия филм за „ Спайдър-Мен: Няма път към дома “, появилите се злодеи, всички от които са изиграни от едни и същи артисти от предишното, бяха убити в предходни филми.

Важно е да се означи, че студиото към момента не се е заело с тази идея и в случай че трябваше да обезпечи завръщането на тези артисти, това щеше да коства забележителна сума. Източници разкриват, че първичната заплата на Робърт Дауни Джуниър за „ Железният човек 3 “ е била почти 25 милиона $. С връщането на Дауни и Скарлет ще се сложи въпроса и за завръщането на Крис Еванс като Капитан Америка.

Стан Лий умря на 95-годишна възраст

Останалите от първите шест Отмъстители са Тор на Крис Хемсуърт, Ястребовото око на Джеръми Ренър и Хълк на Марк Ръфало. Въпреки че тези три са огромни имена сами по себе си, Дауни, Йохансон и Еванс са трите най-големи имена, които Disney може да извади.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР