Филми, базирани на действителни ужасяващи случаи … За много свръхестествени

...
Филми, базирани на действителни ужасяващи случаи … За много свръхестествени
Коментари Харесай

Филми, базирани на действителни ужасяващи случаи

Филми, основани на действителни ужасяващи случаи … За доста свръхестествени филми се твърди, че са основани на същински събития или митове. Не всички, за които се твърди сходно нещо се базират на същински случаи, само че има и такива, чийто истории идват от действителността. По-долу Ви представяме няколко от тях, които се случват някъде в Съединените щати, и са основани на събития, чиито корени са в същинска история или легенда. Призраците в Кънектикът (A Haunting in Connecticut)


Във кино лентата Призраците в Кънектикът семейство се реалокира по-близо до лекаря, който лекува болния им наследник. Скоро те откриват, че новият им дом в миналото е бил траурен дом и е обладан от зло наличие. Филмът е основан на същинската история на семейство Паркър. Всъщност, те се реалокират в Кънектикът, с цел да може синът им Пол да се лекува. В мазето намират балсамиращо съоръжение и други доказателства, че къщата им в миналото е била траурен дом. Семейство Паркър стартират да чуват гласове и да виждат призрачни фигури. Един ден, синът им е захласнат. Наложило се е да бъде осъществен екзорсизъм, с цел да се освободят детето и домът от злите духове. Послания от отвъдното (An American Haunting)


Във кино лентата, Джон Бел и фамилията му са застрашени от дух, ориентиран към щерка му Бетси. Филмът е основан на легендата за вещицата Бел, която поражда в Тенеси през 1800-те години. Историята споделя, че дух на магьосница преследвал и измъчвал семейство Бел, причинявайки странни шумове, закани и набези над Бетси. Един ден, Джон Бел е открит мъртъв, а флакон с отрова бил паднал до тялото му. Смята се, че той е бил токсичен от злия дух. Правителството на Съединени американски щати стига до такава степен, че за първи и единствен път признава, че това е свръхестествена гибел. Четете още: Ужасяващи неща, следени по време на сънна парализа Ужасът в Амитивил (The Amityville Horror)


Семейство Луц се мести в огромна, остаряла къща на 112 Оушън Авеню, в Амитивил, предградие на Ню Йорк. Те считат, че това е същинска договорка, само че преди да минат 28 дни, опаковат багажа си, уплашени от поредност паранормални събития. Малко повече от година по-рано къщата е място на всеобщо ликвидиране. Рон Дефео, най-големият наследник, прострелва шестима членове на фамилията си по незнайни аргументи. Разбира се, продълженията на Ужасът в Амитивил са измислени истории. Пророчествата на Мотман (The Mothman Prophecies)
 След случай, брачната половинка на Джон Клайн стартира да рисува странни фотоси на крилато, свръхестествено създание. Две години по-късно, Джон се изгубва и попада в Пойнт Плезънт, Западна Вирджиния. Там, той чува истории за необичайно творение, което назовават ​​Мотман. Започва да проверява, тъй като вижда, че това е същото създание, което жена му е рисувала. Смята се, че появяването на Мотман предсказва злополучие. Филмът се основава на наблюдения на такова създание малко преди рухването на мост над река Охайо, което е предизвикало гибелта на 46 души. От убийствата в Ужасът в Амитивил до наличието на призраци, полтъргайсти и злокобни свръхестествени същества, невероятните събития, въодушевили тези филми, потвърждават, че истината от време на време е по-странна от измислицата.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР