Филмът Отблизо от 2004 г. с участието на Джулия Робъртс,

...
Филмът Отблизо от 2004 г. с участието на Джулия Робъртс,
Коментари Харесай

Когато Александър Сано и Луиза Григорова попаднат в любовен четириъгълник

Филмът " Отблизо " от 2004 година с присъединяване на Джулия Робъртс, Джъд Лоу, Натали Портман и Клайв Оуен е основан по едноименната пиеса на Патрик Марбър. Той е британски драматург, някогашен стенд-ъп комик и сегашен притежател на премия " Тони ". Почти 20 години след холивудската игрална версия, текстът му оживява и на българска сцена.
 “Премахни от другари “ с Мария Сапунджиева, Владимир Зомбори и Анелия Луцинова с премиера в “Theatro оттук канала “
Комедия от създателя на “Шерлок ” и “Доктор Кой ” с премиера у нас

“Премахни от другари “ дава обещание да ни остави без мирис от смях

" Отблизо " е новото премиерно заглавие в театралния плакат на " Theatro оттук канала ", като в четирите основни функции влизат актьорите Александър Сано, Башар Рахал, Луиза Григорова-Макариев и Любомира Башева. Режисьор на представлението е Антон Угринов, сценографията и костюмите са дело на Елис Вели, а пък музиката - на Калин Николов.

Историята в постановката наблюдава дванадесет любовни епизода от живота на две дами и двама мъже, които ги свързват пристрастеността и привличането. Отдалеч копнежът им по любовта и щастието наподобява хубав, прочувствен и сантиментален, само че от близко може да се окаже грубо занятие.

" Отблизо " слага много персонални въпроси, в това число за това дали е допустимо да съществуват любовен четириъгълник, безрезервна обич и мъжка взаимност. Зрителят би се запитал какво се трансформира когато е намесена обич и въобще ние ли избираме да се влюбим или любовта избира нас.

И тъй като животът постоянно ни сервира изненади, и то не всеки път приятни, и в представлението любовта ще се окаже гарнирана с неистини, изневери, ревнивост, пристрастеност, сълзи, само че и смях. Историята в " Отблизо " е доказателство, че сред неща, които другояче ни се костват като две крайности, границата може да бъде доста тънка. Например границата сред любовта и омразата, сред висшото благополучие и непреодолимата тъга.

В постановката феновете ще видят какво се случва, когато един ден човек държи целия свят в ръцете си, само че единствено след момент, всичко се срутва в краката му. Какво се случва, когато е изправен пред избора да се съобщи или да откри метод да живее все пак.
 “Камбаната ” - първият моноспектакъл на Деян Донков с премиера в Народен спектакъл “Иван Вазов ”
Деян Донков като пандизчия

Актьорът с прочувствено преобразяване в “Камбаната ”

Премиерата на " Отблизо " е на 5 (сряда) и 6 (четвъртък) юли от 19:30 ч. в " Theatro оттук канала ". Цялата информация за представлението е.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР