Филмът на HBO Игра на тронове стартира през 2011 година

...
Филмът на HBO Игра на тронове стартира през 2011 година
Коментари Харесай

Какво е да изиграеш Рамзи, Санса или Денерис

Филмът на HBO " Игра на тронове " започва през 2011 година и в продължение на осем години владееше мозъците на милиони фенове по целия свят. Кое е това нещо, което му даваше тази голяма притегателна мощ? Вероятно не е единствено едно.
 Финалът на сезон 7 на
Финалът на сезон 7 на " Игра на тронове " чупи всички върхове

Любовната сцена сред Денерис Таргариен и Джон Сноу провокира бурно неспокойствие в обществените мрежи

Със сигурност обаче сцените на принуждение бяха мощно впечатляващи, а героите на Рамзи Болтън, Санса Старк и Денерис Таргариен, ще се помнят дълго.

Едва година след финала на поредицата, актьорите, изиграли едни от най-въздействащите персонажи, разкриват какво мислят за сцените с принуждение, които им се наложи да създадат.

Рамзи Болтън

Актьорът Айуън Риън изигра злокобния Рамзи Болтън, а в този момент размишлява за деня, който той назовава " най-лошият в моята кариера ". Става въпрос за спорна сцена от пети сезон, в която неговият воин изнасили Санса Старк (изиграна от актрисата Софи Търнър).

В изявление за Metro, 35-годишният Риън споделя, какъв брой мъчно е било това за него: " Това беше извънредно. Никой не искаше да бъде там. Никой не желае да прави това, само че в случай че ще разказваш история, би трябвало да го направиш безапелационно. Беше доста, доста мъчно да се гледа. Това е извънредно нещо, което се случва, за жалост... Това беше най-лошият ден в кариерата ми. "

on Feb 28, 2017 at 3:00pm PST

Той разяснява и сцената, в която отрязва пръста на Теон Грейджой (изигран от артиста Алфи Евън Алън): " За феновете отрязването на нечий пръст, не се случва в действителност, те знаят, че това е единствено парче пластмаса, а ние просто играем.

Но в реалност, когато си вътре в обстановката е доста мъчно да се оправиш. Беше ужасяващ, ужасяващ ден. Това е нещо, за което даже не би трябвало да мислим или да се тормозим, тъй като не би трябвало да съществува на този свят, само че за жалост се случва. "

Санса Старк

Миналата година 24-годишната Софи Търнър разкри, че ролята на Санса и сложните подиуми с принуждение, които е трябвало да снима, са й помогнали да бъде по-наясно с тези проблеми.

on Feb 8, 2019 at 7:43am PST

" Първоначално не усещах съпричастност към всички неща, през които Санса мина ", сподели тя пред Harper`s Bazaar.

on Apr 12, 2016 at 3:32pm PDT

" Но макар че считам, че това не ме засегна прочувствено, въпреки всичко започнах да мисля за домашното принуждение и изнасилването, и това предизвика онази дребна част от мен, която може да бъде деятел. "

Денерис Таргариен

Николай Костер-Валдау, който изигра Джейми Ланистър, даде своя коментар пред The Times, по отношение на това, че Емилия Кларк (Денерис Таргериън) се усеща " унизена " от сцената на изнасилването, която тя трябваше да снима още при започване на кино лентата.

on Feb 25, 2019 at 4:42pm PST

" За Емилия да изиграе, че... беше в действителност мъчно и унизително, тъй като това, през което нейният воин минава, е ужасяващо ", споделя той. " Тя е продадена на човек, който я изнасилва, само че методът й да премине през това е голямо странствуване, нали? "

on Nov 5, 2017 at 3:06am PST

" Игра на тронове " завърши през май 2019 година след осем сезона, напомня Peope.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР