>Филмът Квадратът“ разказва историята на Кристиан - уважаван куратор в

...
>Филмът Квадратът“ разказва историята на Кристиан - уважаван куратор в
Коментари Харесай

Филм със Златна палма от Кан открива днес София Филм Фест във Варна

>
Филмът " Квадратът “ споделя историята на Кристиан - почитан куратор в музей за модерно изкуство. Следващото му шоу е " Квадратът “ – арт апаратура, която предизвика минувачите да бъдат алтруисти, напомняйки им, че би трябвало да са виновни човешки същества. Понякога обаче е мъчно да живееш съгласно личните си идеали: телефонът на Кристиан е откраднат, а глупавата му реакция го вкарва в неуместни обстановки. Междувременно PR организацията на музея показва една непредвидена акция за " Квадратът “. Реакцията е грандиозна и запраща Кристиан в екзистенциална рецесия.

След прожекцията на кино лентата ще се състои и първият концерт от музикалната стратегия на СОФИЯ ФИЛМ ФЕСТ във ВАРНА. Кино страстите на откриващата вечер ще бъдат допълнени от качествена българска музика в лицето на тримата музиканти от групата Low End Theorу – Евден Димитров, Волен Милчев и Божидар Василев. Те стоят и зад други български планове като Southwick и DAYO, чиято музика неотдавна попадна във влога на Уил Смит и направи интернационална сензация.

Те основават Low End Theory през 2017 година с главната концепция да свирят безусловно импровизационна музика с джаз обичаи и актуален тип, съответен и за клубната среда. Смелото прехвръкване сред джаз, хаус, хип-хоп и ров бийтове основава една нова среда, наричана за малко: електронна музика. Концертът и коктейл в централно фоайе на ФКЦ-Варна са с вход свободен, а формалното афтър празненство на фестивала ще се състои в Bar " Pampero ".

В продължение на 10 дни, от 16-ти до 23-ти март 2018г,  СОФИЯ ФИЛМ ФЕСТ във ВАРНА ще сервира на своите правилни почитатели 18 от най-хубавите международно приети ленти на огромен екран.

Пълната стратегия на филмите, както и спомагателна информация на страницата на събитието тук: https://www.facebook.com/SFFVarna/
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР