Филмът Форд срещу Ферари, проследяващ битката между автомобилните гиганти за

...
Филмът Форд срещу Ферари, проследяващ битката между автомобилните гиганти за
Коментари Харесай

Мат Деймън и Крисчън Бейл изправят „Форд срещу Ферари” в Торонто

Филмът " Форд против Ферари ", проследяващ борбата сред автомобилните колоси за превъзходство и популярност на надпреварата за устойчивост " 24-те часа на Льо Ман " през 1966 година, беше показан на кинофестивала в Торонто, оповестяват Асошиейтед прес и Ройтерс.
   
Изпълнителите на основните функции във кино лентата, режисиран от Джеймс Манголд - Мат Деймън и Крисчън Бейл , споделят, че след присъединяване си във кино лентата са придобили нов почит към автомобилните състезатели.

Деймън се превъплъщава в облика на американския конструктор Карол Шелби , нает от Хенри Форд да проектира автомобил, с който да приключи превъзходството на " Ферари ". На Крисчън Бейл е поверена ролята на английския играч Кен Майлс. Филмът " Форд против Ферари " ще излезе на екран в Съединени американски щати на 15 ноември.
 Мерил Стрийп Gulliver/Getty Images
На специфична церемония в понеделник вечер в границите на кинопроявата бяха почетени актрисата Мерил Стрийп - звездата на показания в същия ден филм " Пералнята ", артистът Хоакин Финикс , очаровал публиката и рецензията на приключилия преди броени дни кинофестивал във Венеция като Жокера в едноименния филм на Тод Филипс, който завоюва премията " Златен лъв ", и режисьорът Тайка Уайтити .-->
   
Уайтити беше почетен с режисьорска премия " Ебърт " за изцяло творчество. Продукцията му " Джоджо заека ", чието деяние се развива в нацистка Германия, беше показана на кинофестивала в Торонто в неделя.

   
През уикенда на фестивала беше показан и филмът " Dolemite Is My Name ", отбелязващ своеобразното завръщане на Еди Мърфи. В продукцията на Нетфликс, режисирана от Крейг Брюър , Мърфи се превъплъщава в облика на американския артист, комедиант, музикант и артист Руди Рей Мур .

Съдейки по възторжените банкет и мнения, ролята е една от най-хубавите в кариерата на 58-годишния Еди Мърфи.
 
И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР