Филмът “Challengers на режисьора Лука Гуаданино и със Зендая в

...
Филмът “Challengers на режисьора Лука Гуаданино и със Зендая в
Коментари Харесай

Премиерата на тенис романтиката „Challengers” се отлага за 2024 година


Филмът “Challengers ” на режисьора Лука Гуаданино и със Зендая в основната роля бе изтеглен от присъединяване на кинофестивала във Венеция, а след това и премиерата му се отсрочи.

Филмът, в който Зендая е забъркана в любовен триъгълник, трябваше да открие фестивала във Венеция на 30 август, а по-късно да бъде пуснат в киносалоните на 15 септември.

Заради стачката на холивудските артисти, които стачкуват и не популяризират продукциите си, в това число отхвърлят да преминат и по алените килими, разпространителят „ Ем Джи Ем “ (MGM) разгласи, че „ Challengers ” ще излезе на 26 април 2024 година

„ Challengers ”, в който вземат участие Джош О’Конър и Майк Фейст, е първият прочут филм от есенния фестивал, който отпада поради продължаващите стачки на актьорите и сценаристите. Много хора от филмовата промишленост с паника наблюдават какъв брой дълго ще продължат стачките и по какъв начин те могат да нарушат провеждането на огромните кино конгреси през есента.

Сюжетът на кино лентата:

Таши Дънкан (Зендая) е измежду най-големите звезди освен на корта, само че и отвън него. Контузия обаче заплашва кариерата ѝ, по тази причина тя взема решение да насочи кариерата си към това да бъде треньор.

Отдава ѝ се страхотна опция, тъй като половинката ѝ също е тенисист. На един шампионат от сериите „ Чалънджър “ обаче Таши Дънкан схваща, че в схемата взе участие и бившето ѝ гадже.

Трейлърът загатва, че ще се роди любовен триъгълник.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР