Филмът Барби може да е счупил бокс офис номерата на

...
Филмът Барби може да е счупил бокс офис номерата на
Коментари Харесай

Джон Сина обезсърчава да вземе ролята на `Барби` от агенцията: `Това е под теб`

Филмът " Барби " може да е счупил бокс офис номерата на Warner Bros., само че не всички бяха на дъска за блокбъстъра преди началото на продукцията.

Професионален кечист, трансформирал се в артист Джон Сина, който направи къса епизодична роля във кино лентата като Мерман Кен, споделя, че организация, с която е работил, го е разубедила да вземе ролята, тъй като смятаха, че е " под " него.

Cena предшества разкритието, като изясни, че не работи с журналист, тъй че екипът му в действителност се състои единствено от неговия управител. Той обаче работи с организация, с цел да си обезпечи функции. В момента той е подписал контракт с организация WME, макар че в никакъв случай не ги е споменавал непосредствено.

Джон Сина беше поощрен от организация, с която работеше, да не поема ролята на Мерман в „ Barbie " филм. (Нейтън Конгълтън/NBC посредством Getty Images)

" Те просто вършат това, което знаят и това, което знаят е, че този индивид, тази стока, гравитира към тези неща. Ние би трябвало останете в тази лента. Н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР