Филм за Варненското златно съкровище по повод 50 години от

...
Филм за Варненското златно съкровище по повод 50 години от
Коментари Харесай

Филм за Варненското златно съкровище ще рекламира Варна като туристическа дестинация

Филм за Варненското златно богатство във връзка 50 години от откриването му, които честваме през 2022, ще популяризира града като туристическа дестинация. Лентата бе показана премиерно на туристическото ревю „ Дестинация Варна “, което се откри през днешния ден в морската столица. Филмът е документален и се споделя „ Златна Варна “, съобщи кореспондент на Moreto.net.

„ Целта е да се направи реклама на града. Има български и британски вид. Ще бъде пуснат по всички обществени групи, както и ще се даде на туроператорите и на туристическите сътрудници за реклама на града. Филмът споделя историята на откриването на съкровището, с архивни фотоси, с документални видеа от самото разкриване и разкопките. Има информация за съкровището, на какъв брой години е, какъв брой грама е и какъв брой артефакти включва “, изясни шефката на общинската дирекция по туризъм Соня Георгиева.

Специален посетител на събитието по представянето на кино лентата е багеристът Райчо Маринов, който преди 50 години открива богатство при изкопни работи.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР