Филиз Хюсменова е подала оставка като народен представител от Движението

...
Филиз Хюсменова е подала оставка като народен представител от Движението
Коментари Харесай

Филиз Хюсменова изненадващо подаде оставка като депутат от ДПС

Филиз Хюсменова е подала оставка като депутат от Движението за права и свободи. Това заяви първо варненската конструкция на партията. Във фейсбук страницата на ДПС-Варна бе оповестено следното изказване на Филиз Хюсменова:
Прочетете още
„ Уважаеми членове и симпатизанти на Движение за права и свободи, другари, обръщам се към вас и към всички, които сте ни подкрепяли през годините, с дълбока благодарност за принадлежността ви към партията, за разбирането и шерването на идеите ни!  

Движение за права и свободи във Варненска област беше силата, дала живот и ентусиазъм на първите, тръгнали проведено и законно да пазят правата си, отпред с почетния ни ръководител доктор Ахмед Доган. То беше образец за подражателство на други организации. Благодаря ви, че в нелекото време на актуалното ни политическото съществуване, още веднъж бяхме дружно и получих вашата поддръжка като лидер на листата за Народно заседание! Опитахме се да върнем ентусиазма, зрелостта и мъдростта в политиката на нашето равнище. Резултатите не са това, което ни се искаше и чакахме, макар че работихме крепко в екип, с религия за смяна и заедност. 

Вие сте значимите и мощните, и с вашето неизменност и поддръжка, уверена съм, те ще се случат! 

Не употребявам думите заради вежливост, нито от политическо празнословие, а тъй като всяко начало има своя край и е доста добре, когато краят може да бъде умишлено определен. 

Уведомявам ви, че поемам отговорността и депозирам оставка като член на българския парламент, с откровено предпочитание политиката в България да служи на хората. И с благопожелание за здраве и доста персонални триумфи! “

В област Варна за листата на Движение за права и свободи гласоподаваха едвам 7 883 души (5,83 на 100 от гласувалите).

Катастрофален е резултатът на Движение за права и свободи и в Пловдив (3 740 гласа, 4,01%), а в Шумен – под нормата и „ надалеч от опциите “, тук също би трябвало да има оставки, показват деятели от локалните регионални препоръки.

В Пловдив-град Движение за права и свободи не завоюва мандат, за разлика от Има Такъв Народ, която групировка има турскоезичен народен представител. В Шумен резултатът останат под този, реализиран на локалните избори през октомври м. година В Шумен към този момент имат нов краткотраен регионален ръководител, само че Айсел Руфад, която провали Движение за права и свободи и измежду изселниците, остава в 50-ото Народно заседание. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР