Филипински министър е с положителна проба за коронавирус за втори

...
Филипински министър е с положителна проба за коронавирус за втори
Коментари Харесай

Филипински министър с коронавирус за втори път

Филипински министър е с позитивна проба за ковид за повторно в границите на пет месеца, оповестиха управляващите, представени от Агенция Франс Прес.

Експерти се пробват да открият дали министърът наново се е заразил.
 Дутерте още няма да си поставя съветската ваксина, само че ще я тества върху филипинци
Дутерте още няма да си поставя съветската ваксина, само че ще я тества върху филипинци

Чака регулаторите да подсигуряват нейната сигурност

Вътрешният министър Едуардо Аньо съобщи, че е с позитивна проба за ковид , откакто е имал признаци като при грип през предходната седмица. Той беше диагнозиран с Covid-19 за първи път през март, само че нямаше признаци тогава.

Проучвания демонстрират, че инфектирани с ковид стартират да основават антитела към седмица след инфекцията или с появяването на признаци. Но учените към момента не са изцяло уверени дали човешкото тяло основава задоволително антитела, с цел да се пребори с вируса, а също по този начин, в случай че го прави, за какъв интервал се резервира имунитетът.

Някои проучвания демонстрират, че пациенти, които са се възстановили от ковид, могат да изгубят имунитета си в границите на няколко месеца и даже седмици.
 Дутерте има голямо доверие в съветската ваксина, става доброволец
Дутерте има голямо доверие в съветската ваксина, става доброволец

Ако болестта излезе от надзор, Дутерте активизира военните за обсада

Филипинските управляващи оповестиха, че специалисти проучват признаците на Аньо, предходния позитивен тест и лабораторни резултати, с цел да открият дали това е втора зараза. Те приканиха да не го назовават повторна зараза, защото научната общественост не е приела, че може да се случи наново заболяване от ковид.

Аньо е тестван преди среща с президента Родриго Дутерте и други основни министри в понеделник, на която трябваше да се реши дали да се удължи двуседмичната обсада в Манила и четири провинции, която изтича тази седмица.

Филипините са най-засегнатата страна в Югоизточна Азия с над 160 000 случая и повече от 2600 умряли.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР