Филипинската стюардеса Кристин Дацеро е умряла по ужасяващ начин. Тялото

...
Филипинската стюардеса Кристин Дацеро е умряла по ужасяващ начин. Тялото
Коментари Харесай

Стюардеса умря в адски мъки след изнасилване от 11 души

Филипинската стюардеса Кристин Дацеро е умряла по отблъскващ метод. Тялото ѝ е било намерено в хотелска стая, в който имало още 11 мъже. Всички те били упрекнати в изнасилването и убийството ѝ.

Според проверяващите Кристин трябвало да чества Нова година с трима от мъжете, когато се включили още осем, които тя не познавала. Не е ясно по какъв начин се е стигнало до жестокото обезчестяване, оповестява Блиц.

Makikita mula sa ilang screen grab na kuha sa CCTV ng hotel ang huling mga sandali ng flight attendant na si Christine...
Публикувахте от в

По време на аутопсията на стюардесата били открити следи от разкъсвания и сперма. По цялото си тяло имала синини и белези, получени, до момента в който се отбранявала.

Кристин била доста известна в обществените мрежи, в Инстаграм имала над 82 хиляди фена, които се възхищавали на фотосите ѝ от пътуванията поп целия свят. Сега всички те са съкрушени от новината за гибелта ѝ.

"Лети високо, молим се за теб ", пишат те. "Винаги ще си припомням с обич времето, когато работихме дружно. Дано ти и фамилията ти дочакате правдивост ", разяснява колежка на момичето.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР