Филипе Коутиньо струва по повече от 650 хиляди евро на

...
Филипе Коутиньо струва по повече от 650 хиляди евро на
Коментари Харесай

Лудост! Коутиньо струва на Байерн над половин милион евро на мач

Филипе Коутиньо коства по повече от 650 хиляди евро на Байерн Мюнхен на мач, откакто дойде от Барселона чартърен през лятото. Германският гранд надцака Пари Сен Жермен и Тотнъм Хотспър, с цел да си подсигури услугите на бразилеца, а също по този начин има алтернатива да го закупи за спомагателни 100 милиона евро след края нас езон.

Мюнхенци обаче ще мислят дълго дали си коства финансово да се закупи Коутиньо, откакто Daily Mail и негово следствие регистрира, че Байерн заплаща по 653 хиляди евро на 90 минути за бразилския халф.

Ако вземем поради годишната му заплата в размер на 25 милиона евро и прибавим неговата сума по наема от 10 милиона на всичкото от горната страна, а по-късно разделим броя на мачовете, в които Байерн се чака да играе, то се стига до тази сума. Коутиньо получава към 10 млн. евро заплата повече от всеки състезател в Байерн, а игрите му за немския първенец не извеждат заплатата до обективна логичност.

В 15 мача във всички съревнования Коутиньо има два гола и три асистенции. Той направи добър старт в Германия, само че неговата форма спадна и се озова на пейката в последните два мача, като Томас Мюлер е желан пред него. 27-годишният футболист се намира в позиция, сходна с тази, от която напусна Барселона.

В общи линии формата на Филипе Коутиньо претърпява заплашителен декаданс, откакто напусна Ливърпул, за който вкара 41 гола в 152 мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР