Филипе Коутиньо призна, че е щастлив да бъде обратно във

...
Филипе Коутиньо призна, че е щастлив да бъде обратно във
Коментари Харесай

Коутиньо засия след завръщането в Англия, но отказа да говори за Барселона

Филипе Коутиньо призна, че е благополучен да бъде назад във , откакто новият атакуващ футболист на Астън Вила ознаменува дебюта си с асистенция и късен изравнителен гол при .
Съставът на Стивън Джерард изоставаше с два гола в заключителните стадии на " Вила Парк ", преди магията на Коутиньо да проработи единствено дни след идването му чартърен от Барселона.
Влизайки от аварийна пейка в 68-та минута, Коутиньо подаде на Джейкъб Рамзи в 77-ата минута за 1:2, а пет по-късно бразилският национал засече подаване на младока за свършек от близка отдалеченост. По този метод халфът ознаменува по съвършен метод завръщането си на Острова - четири години, откакто напусна Ливърпул в посока Барселона.
" Липсваха ми тези мачове и Висшата лига. Много съм благополучен да бъда тук с новите ми съотборници. Това бе положително начало, продължихме да имаме вяра до самия край, само че не загубихме ", показа той. Запитан дали е бил нервозен преди дебюта си за Вила, Коутиньо отвърна:
" Да, малко, не приказвам доста добре британски, избирам да съм на терена, в сравнение с да приказвам от самото начало. Щастлив съм, това беше първият мач и желая да работя интензивно да се подобря и да съм в по-добра кондиция ".
Коутиньо изкара сложен престой в Барса и прекара сезон 2019/20 чартърен в Байерн Мюнхен. Мениджърът на Вила Джерард игра с бразилеца в Ливърпул и е убеден, че може да възроди кариерата му.
Коутиньо бе измежду най-хубавите играчи в света, когато напусна Ливърпул, само че не пожела да разяснява аргументите за спада на формата си в Испания. " Имаше доста приливи и отливи, само че те са в предишното. Тук съм и съм съсредоточен върху задачите на клуба и мениджъра и желая да свърша добра работа и да оказа помощ на съотборниците ми и клуба ", приключи той.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР