Филип Попов от БСП за България поиска извънредно изслушване в

...
Филип Попов от БСП за България поиска извънредно изслушване в
Коментари Харесай

От левицата поискаха извънредно изслушване на Петков и на шефа на ДАНС в НС

Филип Попов от " Българска социалистическа партия за България " изиска изключително чуване в границите на днешното парламентарно съвещание при закрити врата на премиера Кирил Петков и на шефа на ДАНС Пламен Цончев поради решението да се гонят съветски дипломати. " Подкрепям предлагането, само че закритото съвещание да стане от 18 до 20 часа, защото всички ни убеждавахте, че бюджетът е най-съществен и че в случай че не се одобри отговорна ще е опозицията. Апелирам до 18 часа да работим по бюджета, а след 18 да заседаваме по плана на Българска социалистическа партия - чуване на премиера и на ръководителя на ДАНС ", съобщи Десислава Атанасова от ГЕРБ-СДС, оповестяват от Българска национална телевизия.
Андрей Гюров от " Продължаваме промяната " предложи компромисно решение.

" Имаше предпочитание да работим до 20 часа по бюджета. Имаме значими точки, в това число помощите за тока на бизнеса. Да се стегнем и в 20 часа да създадем изключително съвещание ", сподели Андрей Гюров.

" Когато предлагането стигне документално до мен, ще реша дали да го включа тази седмица ", разгласи ръководителят на Народното събрание Мирослав Иванов.
" Българска социалистическа партия за България " сме внесли по надлежния ред настояването в Народното събрание, документално, тъй че би трябвало да го подложите на гласоподаване. Изпълнете правилника ", сподели още Георги Свиленски от Българска социалистическа партия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР