Филип Морис Интернешънъл Инк. (NYSE/Euronext Paris:PMI) и Скудерия Ферари удължават

...
Филип Морис Интернешънъл Инк. (NYSE/Euronext Paris:PMI) и Скудерия Ферари удължават
Коментари Харесай

Филип Морис Интернешънъл и Скудерия Ферари в партньорство за реализиране на визията за бъдеще без дим

Филип Морис Интернешънъл Инк. (NYSE/Euronext Paris:PMI) и Скудерия Ферари удължават периода на своето партньорство до 2021 година Успешното съдействие датира към този момент от повече 40 години. Партньорството отсега нататък ще бъде фокусирано само върху реализирането на идеята за създаване на свят без тютюнев пушек - свят, в който тези хора, които вместо да продължат да пушат в бъдеще, да се откажат от най-вредната форма на приложимост на никотин - цигарите - и да преминат на бездимни други възможности, за които има задоволително научни доказателства, че са с понижен риск.

„ Ние желаеме да предоставим на 1.1 милиарда мъже и дами по света, които пушат, опцията да създадат по-добър и осведомен избор. Ние сме решени да използваме всички налични запаси, в това число и действия, свързани с моторните спортове, с цел да може тази революционна смяна да набере скорост, което е от изгода както за пушачите, по този начин и за публичното здраве и обществото като цяло. Ние сме извънредно признателни на Скудерия Ферари за това, че поддържа тази идея. " - съобщи Андре Каланцопулос, Главен изпълнителен шеф на Филип Морис Интернешънъл.

Повишаване на информираността за нововъведенията, науката и технологиите за реализиране на бъдеще без пушек е извънредно значимо. Наред с твърдия ангажимент на Филип Морис Интернешънъл за реализиране на тази цел, от основно значение е и държавните управления, специалистите по публично здраве, научната общественост и гражданското общество да отговорят на това предизвикателство и също да допринесат за установяването на рационални и работещи политики, тъй като хората, които пушат, и тези към тях, заслужават това.

Скудерия Ферари е точният сътрудник на компанията за поемането на това общо предизвикателство, тъй като в осъществяване на своите огромни упоритости те влагат откривателски дух, технологии и нововъведения. Партньорството сред Филип Морис и Скудерия Ферари не планува връзка на артикули и в идващите месеци ще бъдат оповестени повече детайлности.

Всеизвестен факт е, че при горенето на тютюна се образуват пушек и множеството от нездравословните субстанции, които предизвикват болесттите, свързани с пушенето. От превръщането на Филип Морис в обществена компания през 2008 година са вложени над 4.5 милиарда $ в създаването, научната оценка и построяването на индустриални мощности за необятна гама от бездимни произведения, които отстраняват горенето. През 2017 година, единствено две години след началото на комерсиалната реализация на новаторските бездимни артикули, съвсем 40% от комерсиалните разноски на компанията в международен мащаб са ориентирани към тях. Според данни на компанията близо 5 милиона души към този момент са спрели да пушат и са минали на бездимните артикули, като краткосрочната цел е най-малко един от трима консуматори, или 40 милиона мъже и дами, да са създали това до 2025 година Компанията счита, че с подобаваща подкрепяща регулация, техният брой може да бъде и по-висок, а оповестената самодейност за партньорство с Ферари да бъде катализатор на този развой.

Повече информация по отношение на визията за бъдеще без пушек можете да намерите на www.pmi.com.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР