Филип Морис Интернешънъл Инк. (ФМИ) пусна преди дни в Русия

...
Филип Морис Интернешънъл Инк. (ФМИ) пусна преди дни в Русия
Коментари Харесай

Филип Морис Интернешънъл пуска бездимен продукт на KT&G в Русия

Филип Морис Интернешънъл Инк. (ФМИ) пусна преди дни в Русия корейското устройство за нагряване на KT&G „ lil SOLID “ дружно с употребяваните към него стикове „ Fiit “. Бездимният артикул ще добави портфолиото от предлаганите сега от ФМИ в Русия бездимни други възможности, измежду които е и системата за нагряване на тютюн IQOS. Устройството ще се предлага в Русия със следната информация на опаковката „ IQOS показва lil “.

Търговска реализация на бездимните други възможности на KT&G отвън Южна Корея е част от подписаното през януари 2020 година съглашение сред международния тютюнев водач ФМИ и корейската държавна компания KT&G. Сключено за първичен период от 3 години то дава извънредно право на ФМИ да популяризира предлаганите сега бездимни артикули на KT&G, както и техни бъдещи версии.

„ Нашата упоритост е всички хора, които в противоположен случай биха траяли да пушат, да преминат допустимо най-скоро на по-добри други възможности и да спрат цигарите в интерес на своето здраве, публичното здраве и обществото като цяло, “ съобщи Андре Каланцопулос, основен изпълнителен шеф на ФМИ във връзка стартирането на новия бездимен артикул в Русия. „ Ние с неспокойствие навлизаме в идната фаза от нашето съглашение с KT&G. Предлагането на артикули на KT&G на пазарите отвън Южна Корея ще е допълнение към нашето мощно портфолио от бездимни произведения и ще обезпечи на пълнолетните пушачи още по-широк избор от усети, цени и софтуерни разновидности. “

Първата бездимна опция на съветския пазар бе системата за нагряване на тютюн IQOS на Филип Морис Интернешънъл. Корейското устройство„ lil SOLID “ ще добави продуктовата гама в Русия, където има мощен интерес към бездимните артикули като устройства с нагряване и електронни цигари.

Компаниите преглеждат опцията за стартиране на продуктите на KT&G и на други пазари.

„ lil SOLID “ съставлява устройство за нагряване на тютюн чрез щифт, което обезпечава четири следващи използва без презареждане. Използва се с тютюневите стикове „ Fiit “.

От първичното си излизане на пазара през 2017 година устройството с нагряване „ lil “ на KT&G се приема добре от потребителите, тъй като е комфортен портативен бездимен артикул. Следващите версии на устройството като lil Plus, lil Mini и lil Hybrid също се радват на огромна известност в Корея. За интервала от 2019 година до първата половина на тази година продуктът е не първо място по продажби в категорията на бездимните артикули в страната, а от края на юли 2019 година кумулативните продажби в Южна Корея са над 2.4 милиона.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР