Филип Кръстев и Келиан ван дер Каап се включиха на

...
Филип Кръстев и Келиан ван дер Каап се включиха на
Коментари Харесай

Филип Кръстев и Ван дер Каап подновиха тренировки

Филип Кръстев и Келиан ван дер Каап се включиха на цялостни обороти във вчерашната подготовка на Левски. Двамата пропуснаха заниманието във вторник, което тормози почитателите на столичани, че могат да пропуснат семейството на Локомотив (Пловдив) в събота. Халфът и бранителят обаче не са имали здравословни проблеми, а са получили отмора от треньорския щаб и през вчерашния ден възобновиха занимания, оповестява " Тема спорт ".
 Мъри с два разновидността за зимна селекция
Мъри с два разновидността за зимна селекция

В Левски предстоят значими месеци за бъдещето на клуба

В момента Станимир Стоилов има разполагаем всичките си играчи. Илиян Стефанов имаше проблеми с десния гален след мача със Септември (София) (0:0), само че травмата му не се оказа сериозна и той към този момент тренира с тима. С него се готви и Жереми Петрис, който не игра в последните два дуела на " сините " поради контузия, само че попадна в групата за срещата с новака в елита и в този момент се чака да започва като титуляр против " черно-белите ".

Двубоят от 15-ия кръг на еfbet Лига сред Левски и Локомотив (Пловдив) е в събота от 19:45 часа. Сблъсъкът е доста значим за " сините ", които не завоюваха последните си два мача и ще се опитат да се реваншират на почитателите си с триумф против високо летящия от началото на сезона отбор на Александър Томаш.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР