Филип Киркоров тръгна отново да се жени, този път за

...
Филип Киркоров тръгна отново да се жени, този път за
Коментари Харесай

Филип Киркоров ще се жени?

Филип Киркоров потегли още веднъж да се дами, този път за 15 години по-млада от него, настояват медии оттатък Черно море.

След като се разведе през 2005 година с 18 години по-възрастната от него звезда Алла Пугачова, Киркоров не е влизал в публични връзки с друга жена. Според самопризнание на самия артист от две години той е влюбен и намира благополучие в живота си. Избраницата му се споделя Татяна, а семейството й е Мур, само че из обществените мрежи се подвизава и като Тур, по тази причина някои от медиите я изписват и по този начин.

Предложение

Предложението за брак станало в края на ноември в антрето на киносалон. След като гледали дружно филм, Киркоров паднал на колене и изискал ръката на Татяна. Тя се усмихнала, само че съветските медии не загатват да е приела.

Официалното предложение е трябвало да стане след ВИП празненство, известно по-късно като голата вечеринка на инфлуенсърката Ивлеева. Там гостите е трябвало да дойдат облечени по долни дрехи или най-малко леко разголени. Злополучното празненство обаче се трансформира в най-големия скандал в съветския шоубизнес, сравняван с лов на вещици и намерено преследване на тези, които не прокламират гръмогласно единодушие с официозната линия. На вечеринката всеобщо са участвали гейове и трансджендъри, които незабавно се похвалили из обществените мрежи, а в Русия е неразрешена гей пропагандата. А един рапър се появил единствено по чорап и в опит на двама трансджендъри да го приклещят и да му вършат обич с тази част от него, която била обгърната от чорапа, той избягал под паника. Но по-късно момчето бе нарочено, задържано за 15, след това за още 10 дни и в този момент ще го пращат на фронта, макар че има съгласно изказвания на пресата несъвместими с това болести. Та Киркоров, който се появи на въпросната вечеринка единствено по черно долни дрехи и транспарантни дантели, също пострада стремглаво. Определян от съветската преса като най-голямата звезда на тази страна, Киркоров единствено за няколко дни е изгубил над 50 млн. рубли, това са над 1,02 млн. лв., написа " Телеграф ".

Всичките му концерти бяха анулирани. Наложи се по неотложност да преснимат участията му в новогодишните стратегии на малките екрани, заменяйки го с други реализатори или напряко го изрязаха от тях. Самият Киркоров подари хонорарите си от новогодишните тв участия за потърпевшите от украинските удари в Белгород.

Киркоров се опита да изясни, че е влезнал надали не в неверната врата и единствено за няколко минути е бил на празненството, само че като видял какво има там, незабавно избягал. А бил облечен по воали и долни дрехи, тъй като идвал от празненството на Долче и Габана, което дали няколко часа по-рано.

Бягство

Тези дни Киркоров пя в Дубай и това бе първата му изява след злощастната вечеринка. Там Филип дръпна и прочувствена тирада, в която изясни, че единствено руснаци могат по сходен метод да купонясват, тъй като имали необятни души. Сънародниците му обаче нещо не съумяха да се умилят от тези му думи.

В същото време съветските медии към този момент започнаха и да го наскърбяват. Наричат го самоуверен българин, като това несъмнено има мощно отрицателно значение. И започнаха да настояват, че самичък се бил провъзгласил за крал на поп музиката.

Колегата му Олег Газманов пък отрито го назова гей и попита дали някой има вяра в противното. Други спретнаха подписка и желаеха да му се отнеме званието за национален актьор на Руската федерация. От офиса на президента обаче обясниха, че няма да го създадат. Руски съюз за авторски права насочи желае за милиони, като твърди, че Киркоров не си е плащал отчисленията на доста композитори и текстописци в продължение на години.

Самият Киркоров заплати 12,3 милиона рубли налози, които бе отсрочил и се правеше на заплеснат да не погасява.

Заговори се, че Киркоров ще бяга в чужбина. В Обединените арабски емирства има доста рускоезично население – някои живеят там, други идват на екскурзии. Но В ОАЕ се печелят доста по-малко пари от концерти, в сравнение с това би било в огромните градове на Русия, където билетите са в пъти по-скъпи, а и залите са много по-големи.

Дали Филип ще се върне в България, където е роден, остава различен въпрос. Но той може да отлети и за Щатите, където във Флорида има луксозна вила. Или да заживее в Израел при Алла Пугачова и настоящия й мъж Максим Галкин.

Дупка

Факт е обаче, че злощастната гола вечеринка може да обърка и персоналния живот на Киркоров и тотално да попречи на проектите му да се ожени за Татяна. Самият той съобщи преди няколко дни, че сега е в черна дупка и се усеща непоносимо. Само Татяна била в положение да го избави и извади от тази дупка. Някои споделят, че тъкмо в този момент щяло да се разбере дали любовта на двамата е взаимна и задоволително мощна, с цел да издържи и на това предизвикателство. По най-смелите прогнози Киркоров може да стартира още веднъж да изнася концерти в Русия не по-рано от пролетта, само че множеството наблюдаващи са скептични, че ще има този късмет тогава.

А Татяна Мур е вдовица с две деца. Миналата година щерка й стана студентка, а синът й потегли в първи клас. Родена е в Магаданска област. Работи като управител на една от огромните зали в Москва и продуцент на сполучлива музикална компания. Тя е на 41 години, а Филип е на 56. Той наподобява доста влюбен, а Татяна до момента сполучливо е държала медиите от себе си, само че дали и в този момент това ще продължи, се питат познавачите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР