Филип Киркоров ще понесе най-тежки последствия от присъствието си на

...
Филип Киркоров ще понесе най-тежки последствия от присъствието си на
Коментари Харесай

Демокрация по руски: Киркоров вече няма и сайт!

Филип Киркоров ще понесе най-тежки последици от наличието си на по този начин наречената „ гола вечеринка “ на блогърката Настя Ивлеева. Певецът, участвал на събитието с дрескод „ съвсем голи “, към този момент загуби участията си в новогодишни стратегии, а филмът „ Иван Василиевич трансформира всичко “, в който той изпълняваше ролята на цар Петър Първи, ще бъде презаснет без него.

Филмът, който бе необятно рекламиран в продължение на цяла година, трябваше да се излъчи в новогодишната нощ от тв канала ТНТ.

Генералната директорка на малкия екран Тина Канделаки обаче съобщи, че финалът, в който взе участие Киркоров, към този момент се презаснима с други артисти. Киркоров взе участие и в новогодишното издание на шоуто „ Маска “ (руски вид на „ Маскираният артист “) като член на журито, което основава усложнения, само че има възможност даже цялото шоу да бъде свалено от екран, с цел да не бъде показан провинилият се крал на съветския поп.

Свален е и уеб сайтът на артиста. При опит за отварянето му се изписва.



На 20 декември в клуб „ Мутабор “ в Москва блогърката и инфлуенсърка Настя Ивлеева провежда празненство за артистичния хайлайф на съветската столица, в което гостите трябваше да се появят полуголи. Това бе разчетено от съветските управляващи и прокремълските пропагандисти като „ поддръжка за ЛГБТК общността “, което е
неразрешено съгласно съветските закони.

Гости на купона са били Ксения Собчак, Филип Киркоров, Дима Билан, известни съветски рапъри и артисти. Всички те бяха принудени да излязат с обществени извинения и да заявяват, че не поддържат гей придвижването.

Въпреки това са канселирани от участията си във високоплатени и влиятелни шоу стратегии в новогодишните празници и в огромните тв канали на Русия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР