Филип Киркоров изкупва своите грехове. Музикантът наскоро влезе в руски

...
Филип Киркоров изкупва своите грехове. Музикантът наскоро влезе в руски
Коментари Харесай

Филип Киркоров изкупва грехове: След голото парти се озова в ДНР и не е сам в спасяването на репотации

Филип Киркоров изкупва своите грехове. Музикантът неотдавна влезе в съветски лист с реализатори, на които им е неразрешено да изнасят концерти в Русия. Причината бе, че той взе участие в прословутото „ съвсем голо празненство “, което разгневи управляващите.

Крикоров обаче очевидно няма желание да се откаже без пердах

Той изнесе концерт в Горловка на територията на „ ДНР “. Говорейки на сцената, той съобщи, че няма да напуща Русия:

 „ Живея тук, живял съм и ще пребивавам. Тук имам къща, тук имам деца, Бедрос ми е татко ”, сподели Киркоров.


По-рано музикантът разгласява видео, в което се извинява за присъединяване си в „ голото празненство “ на Анастасия Ивлеева. Той съобщи, че не желае „ сходни неточности “ да станат причина за ограничавания върху творчеството му в Русия.

Киркоров не е първият съветски актьор, който след „ голото празненство “ отиде в окупираните територии

Много други също се пробваха да изкупят виновността си.

Директорът за развиване на музикални планове във VKontakte Константин Сидорков отиде с филантропичен товар и групата „ Катюша “ в „ зоната на Северния боен окръг “. Докато той не сподели нищо,  девойките от “Катюша ” разпространиха информацията.

Снимка: The Insider

Когато фотосите се появиха, Сидорков провокира скандал и изиска те да бъдат отстранени. Проверка демонстрира, че всяко споменаване на обстоятелството, че е пътувал до „ зоната на Северния боен окръг “, е заличено.

Преди да отиде в ДНР Филип Киркоров трансферира 5 милиона рубли на Белгородския фонд за подкрепяне на деца с аутизъм

От публичната организация „ Синята птица ” оповестиха на изданието „ Подьом ”, че средствата към този момент са подадени по сметката. Парите ще бъдат изразходвани за закупуване на мебели, съоръжение и материали за занимания с деца. От организацията оповестиха, че това е най-голямото подаяние за осемте години, в които съществува.

Освен това Киркоров сподели, че е решил да даде хонорара си за присъединяване в новогодишното шоу на НТВ на жителите на Белгород, потърпевши от обстрела.

На 7 януари притежателят на клуб „ Мутабор “, където се организира „ голото “ празненство, Михаил Данилов подари частици от мощите на Свети Николай Чудотворец

 Филип Киркоров изкупва Снимка: The Insider

Те отидоха при църквата „ Знак на иконата на Божията майка “ в Москва. Журналистите са разпознали няколко странности, свързани с тези реликви. По-специално документът за достоверност, който е подписан от някогашния епархийски страж на реликви, иподякон Франко Черути, през 2018 година Но Черути е бил надзирател на реликвите на епархията на Новара до 2016 година и преди този момент е държал същото позиция във Ватикана.

Освен това през 2017 година Ватикана публично забрани продажбата на сходни реликви като част от антикорупционна акция. В тази връзка Ватикана изиска пояснение от Черути по какъв начин частици от мощите са могли да се окажат в Русия. Самият Черути декларира, че не е подписвал документа, а удостоверението е подправено.

Певицата от Черкаси Анна Асти, която също участва на празненството, може да подписа договорка с Кремъл

Според известия в медиите брачният партньор й Станислав Юркин взе участие в договаряния с управляващите. Според източника, Асти е трябвало обществено да поддържа войната, като приказва от името на съветската войска.

В последна сметка обаче страните се договориха за по-прости условия. Според „ Обозревател “ тя се е заела, по молба на висши чиновници на Кремъл и техните родственици, да пее гратис, като измества всички планувани събития. Тя може да бъде принудена да интегрира политически и военни стратегии в своите концерти.

Ако откаже, певицата може да има проблеми освен с провеждането на концерти, само че и с съветското ки  поданство. Асти е получила своя паспорт  по опростена скица, без да се отхвърля от украинските си документи. Движението „ Четиридесет Сороков “ заяви, че е изпратено искане до Главната прокуратура да лиши певицата от поданство. В Украйна певицата в това време се счита за изменник. Тя също наруши закона – в Украйна е неразрешено двойното поданство.

Дима Билан, сходно на Сидорков и Киркоров, реши да отиде на територията на анексираните райони на Украйна – по този начин наречената ДНР

 Филип Киркоров изкупва Снимка: The Insider

Той пристигна в Донецк и раздаде дарове на деца, които се лекуват в локалното травматологично поделение. Пътуването провокира отвращение измежду z-патриотите. Каналът Telegram „ Репортер Руденко В “ написа, че Билан, дошъл в Донбас, „ не е пристигнал да посети ранените бойци “.

„ Започна стратегия за избелване на „ дупетата “ на националните любимци. И Билан наподобява не е глобен. Дошъл да помогне на децата. Мисля, че подаръците за децата най-вероятно не са закупени за тяхна сметка. Ако, несъмнено, Билан е толкоз разпален по Донбас, за какво не пристигна да посети ранените бойци и да им помогне? Е, другояче щях да дам хеликоптерите на момчетата на първа линия! “

Източник: The Insider/Превод: SafeNews
Още вести четете в категорията Живот
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР