Филип Карамитев винаги е бил човек, който мисли два хода

...
Филип Карамитев винаги е бил човек, който мисли два хода
Коментари Харесай

Филип залага опасен капан в Братя“

Филип Карамитев постоянно е бил човек, който мисли два хода преди другите, а пред самия себе си слага свръх високи цели, чието реализиране коства големи старания, доста мислене и невъзмутими дейности. Властта от дълго време го притегля и той по натурален път се насочва към надпреварата за влизане в политиката. Предизборната акция за кмет на столицата, в която се включва, изисква вярна тактика и добре определени ходове, тъй като се оказва като минирано поле, където всеки миг можеш да сбъркаш и да излезеш от играта.

Концентриран в акцията, Карамитев не не помни и другата цел, само че от по-личен темперамент – да подчини буйните си синове на своята воля по толкоз умел метод, че сами да играят в неговия тим, без даже да подозират. Нападението на оръжейния цех пренарежда картите и напълно обърква упованията на всички. Проследявайки трагичния поврат, Филип задейства квалифицирания си проект „ Б “, с който залага свръх рисков капан. Как счита да работи от тук нататък, каква е задачата му и за кого е предопределена хитрата клопка?



Проблемите за Денис като че ли нямат край – той към момента не може да открие кой стои зад нападението на предприятието, а това в допълнение му основава огромни проблеми с украинците. Неговият остарял познайник Анатолий е гневен, тъй като оръжия от завода на Топал още веднъж са стигнали до група проруски сепаратисти поради кражбата. Анатолий реализира опасността си, че в случай че не получи ясни отговори, ще вземе нещата в свои ръце и ще открие кои са основателите на въпросната контрабанда, само че дали ще успее?



Изненадите за Денис не стопират – застрашителни събития към Елена му подсказват, че има възможност, тя да се е трансформирала в цел за смъртоносни рискове. Може ли предприемачът да вземе правилните решения в тази извънредно напечена обстановка и има ли по какъв начин да защищити дамата, в която таман стартира да се влюбва?

Симо е обезверен от неналичието на правдивост, а съзнанието му е замъглено от болежка и възприятие на изтощение. Той се е надявал, че до няколко месеца следствието за гибелта на татко му ще се избистри в някаква посока или ще бъдат открити най-малко една част от нужните доказателства.

Уверенията на Черкезов, че в ГДБОП интензивно се работи по случая и успокоителните думи на Румен с зов за повече самообладание, тъй като следствията постоянно се проточват, дават противоположен резултат – Симеон последователно развива цялостно съмнение в полицията и губи вярата, че виновниците ще бъдат осъдени.

Мъката трансформира тогавашното доброжелателно момче в тъмен и изпълнен с потисната гняв млад мъж, който е захласнат от мисълта за възмездие. Какво решение ще вземе за себе си Симо и ще му помогне ли то да превъзмогне прочувствената дупка, в която все по-дълбоко затъва?
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР