Филип Буков за пореден път попадна в доста екстремна ситуация,

...
Филип Буков за пореден път попадна в доста екстремна ситуация,
Коментари Харесай

Филип Буков на крачка от смъртта! Актьорът с ужасна случка на Панчарево

Филип Буков за следващ път попадна в много рискова обстановка, за която описа в Инстаграм. Оказва се, че обичаният артист от хитовия сериал " Откраднат живот " изживял нещо кошмарно и оживял по знамение.

Филип решил да употребява почивния си ден за спорт и отмора и отишъл на езерото Панчерово, където с другари се качили на кану - нещо, по което се запалил в последните месеци и е мощно предан на този тип воден спорт. Плановете им обаче бързо се трансформирали, тъй като времето ги е изненадало. 

Виж още:

Страшната стихия се развила за секунди, а артистът и негов другар се оказали заклещени в езерото. " Секунди преди да ни връхлети бурята. Едва оцеляхме. Вълните пълниха лодката с вода, а вятърът ни вкарваше във вътрешността в езерото. Добре, че беше Никола да ни извади ", написа Буков към фотоси, които качи в Инстаграм.

Виж още:

Филип, който постоянно попада в разнообразни луди обстановки, от които излиза с някакви контузии, се надява в никакъв случай да не изпита това възприятие още веднъж, защото е имало сериозна заплаха от най-лошото.

Изображение: https://www.instagram.com/bukovphilip/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР