Филип Буков щеше да бъде главният герой в Ергенът 2“,

...
Филип Буков щеше да бъде главният герой в Ергенът 2“,
Коментари Харесай

Филип Буков не станал Ергенът 2 заради голямата си женственост!

Филип Буков щеше да бъде основният воин в „ Ергенът 2 “, както се тиражираше преди половин година. Звездата от „ Татковци “ обаче се е разминал с предаването поради личната си визия.

Продуцентите на шоуто са поканили в началото Буков за тази роля, само че щом разбрали, че той е метросексуален, се отказали. Те се страхували, че сходен Ерген ще провокира всеобщи насмешки и негодувания у българския фен, който към момента е много закостенял.

Филип фактически е много мекушав, най-малко това се вижда от метода, по който се поддържа. Негова фотография в обществената мрежа стана шлагер в това отношение.

Актьорът бе посетител в студиото на „ Диема Спорт “ преди мач от Световното по футбол. Той пристигна с оскубани вежди, безпрепятствено обръснат и зализана прическа, а по устните му някои се усъмниха, че има емайл. На всичкото от горната страна сподели, че не схваща нищо от футбол, а избира бойните контактни спортове.

Подигравките към Буков заваляха, като мнозина го дефинират като жена, заключена в мъжко тяло. Целият му стайлинг е мотив за много отрицателни мнения към него.

Всичко това е повода Нико Тупарев и Радо Тушев да се откажат от услугите на Филип Буков и да заложат на Евгени Генчев, който върви с разрошена коса и е много по-неглиже.

Виктор Стоянов, който изигра първия Ерген, също се поддържа интензивно с фитнес, епилира се, само че най-малко за лицето си не употребява женски процедури като скубане на вежди. А и е по-едър от Буков, който е със слаба физика като цяло.

След като бил отсечен за „ Ергенът 2 “, артистът на всички места тръбял, че той се бил отказал, тъй като изискванията не му харесали. Истината обаче е друга.

Източник: Crimesbg.com
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР