Филип Буков ще остане може би най-помненият участник в Сървайвър,

...
Филип Буков ще остане може би най-помненият участник в Сървайвър,
Коментари Харесай

Страшно: Сървайвър едва не уби Филип Буков, сърцето му отказа на няколко пъти! (истината за болестта и напускането му)

Филип Буков ще остане може би най-помненият участник в Сървайвър, въпреки да се наложи да си тръгне съвсем първоначално. Зрителите обаче ще го помнят поради сълзите, които проляха - и те, и останалите участници. Оказа се, че форматът на процедура разболя и едвам не умъртви младият и обичан на мнозина артист, чието сърце на два пъти е спирало да работи, стана ясно нощес.

Знаем, че Буков получи няколко припадъка по време на игрите и бе откаран незабавно в болница. Там са му осъществени обстойни прегледи и в последна сметка се схваща, че Сървайвър е отключил сериозен проблем със сърцето му. Той е бил закодиран в него, евентуално генетично, само че е можел да не се обади дълги години отсега нататък или даже в никакъв случай, в случай че не се бе подложил на това тестване.

" Пулсът на Филип е спирал за секунди, само че е спирал. Спирал е и то няколко пъти. Той искаше да продължи и да остане в предаването като подпише документ, че го прави на своя отговорност, само че лекарите не разрешиха. Продуцентите и екипът също бяха изрично срещу да рискува освен здравето, само че и живота си ", разкриха от продукцията.

Като се върне вкъщи, Буков ще би трябвало да се лекува и прецизно да извършва нарежданията на медиците, а също и наложително да почива най-малко няколко седмици.

Напускането на предаването е гнусен миг и за него, и за почитателите му, само че здравето е преди всичко.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР