Филип Буков е главният виновник Благой Георгиев и Георги Валентинов

...
Филип Буков е главният виновник Благой Георгиев и Георги Валентинов
Коментари Харесай

Филип Буков сдобрил Благо и Георги Валентинов

Филип Буков е основният провинен Благой Георгиев и Георги Валентинов да станат още веднъж другари. Двамата мачовци, които бяха неразделни, се скараха грубо преди години поради русата Златка. Плеймейтката бе сгодена за ММА боеца, само че внезапно го изостави, с цел да се хване с Джизъса.

Това накара Валентинов да зачеркне с дебелия флумастер Благой. Дори разгласи, че в никакъв случай няма да му елементарни. Но в " Сървайвър " Буков се намесва и... двамата спортисти още веднъж са другари.

" Аз сдобрих Благой и Жорката ", разкрива Буков в подкаст.

 

Актьорът е наясно от какво са подбудени проблемите на Валентинов и Благой. Говорил е с Джизъса по тематиката. Но чува отговор: " Аз нямам драма с него. Георги би трябвало да елементарни ".

Тогава Буков взема решение да си поговори на четири очи с Валентинов, с който се сближават доста в " Сървайвър ".

" Извиках Жорката уединено. Директно го попитах дали се е виждал като татко на дете от тази жена. Отговори негативно. " Тогава какъв е казусът? Значи Благо ти е направил услуга " , били думите на Буков към ММА боеца.

И прибавя: " Разберете се! 5 години една жена да не можеш да я преживееш. Благо е пич, знаеш. Загърби оная дивотия. Той те е избавил от тази жена ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР