Филип Буков е човекът с най-големи шансове за победа в

...
Филип Буков е човекът с най-големи шансове за победа в
Коментари Харесай

Филип Буков печели Сървайвър 7

Филип Буков е индивидът с най-големи шансове за победа в „ Сървайвър 7 “. Младият артист се обрисува като най-симпатичния участник за публиката, която тази година взема решение изхода от играта, гласувайки с есемеси. Очаква се Буков, който има най-вече последователки, да изкласи до финала и да грабне премията от 150 000 лв..

Заклетите почитатели на „ Сървайвър “ като цяла стопираха да гледат новия сезон на bTV, тъй като са на мнение, че епизодите са прекомерно дълги и скучни, игрите – като за деца, а участниците – като за клюкарските рубрики на жълтите медии.

Само че Филип Буков прави изключение. Малкото останали фенове на формата към този момент го разясняват като най-достойния за успеха участник тази година. Физически квалифициран, постоянен, учтив, ерудиран и не мрънка за нелепости – това виждат в него феновете.

Според всеобщото мнение Буков е най-симпатичният състезател от тима на известните. Дамите пък не се тормозят да разясняват, че е доста прекрасен и с наслада биха го гледали до края. Всъщност доста хора, измежду които и мъже, споделят, че младият артист е единственият, поради който си коства да се гледа риалитито в настоящия му вид, като се прави конкретизиране, че гледането е с приплъзване на многото скучни моменти.

Фенове на Буков оферират той да води идващия сезон на „ Сървайвър “, в случай че изобщо има идващ сезон след неуспеха на настоящия. Смятат, че това е единственият човек, който е задоволително добре квалифициран, с цел да може почтено да замести обичания им водещ Владо Карамазов.

Но до момента в който в България го хвалят, акторът, наподобява не си прекарва по никакъв начин прелестно в Доминикана, написа " Уикенд ". В неделя стана ясно, че той е примрял от безсилие. Бяха излъчени фрагменти от лагера на известните, от които се вижда по какъв начин Филип се е облегнал на дървен дънер, краката му се подкосяват, той се пробва да се задържи прав, само че не съумява и пада, като си удря главата.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР