Филип беше човек с визия и голямо сърце. Това каза

...
Филип беше човек с визия и голямо сърце. Това каза
Коментари Харесай

Учителката на Филип, убит на пешеходна пътека: Имаше огромно сърце

Филип беше човек с визия и огромно сърце. Това сподели учителката на убития на пешеходна пътека в София 15-годишен юноша.
Прочетете още
„ Научих за случилото се от новините, само че аз не знаех, че става въпрос за Филип. На идващият ден майка му се свърза с мен – благодаря ѝ, че е събрала сили да го направи. Всъщност от нея разбрах, че става дума точно за него “, изясни Радка Караджова пред БТВ.

Учителката на Филип описа, че той е бил прелестен човек, с ясна визия за бъдещето си и се е борил за всичко, добър към всеки, имал е огромно сърце. Радка Караджова е било негова учителка до седми клас. Тази година Филип е трябвало да стартира образованието си в друго учебно заведение.

„ Потърпевша е неговата дребна сестричка, на която съм класен началник. Там към този момент би трябвало да се работи с децата, с цел да схванат случилото се “, сподели още Радка Караджова. Според нея е належащо да се работи и с психолог.

„ За страдание пред последните години, а и освен, ограниченията, които се взимат против протичащото се по пътищата безумство, са на правилото „ проба-грешка “. Лисва задоволително задълбочаване в казуса. Пробват се разнообразни способи, с цел да се види кой ще сработи “, разяснява тематиката и Илия Тодоров от Българската асоциация на потърпевшите при злополука.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР